Gerlesborg nästa

Efter en lugn morgon med dagstidningen i sängen tog det fart. Jag kom att tänka på allt som skulle fixas innan avresan till målarkursen i morgon förmiddag. Jag måste handla in lite grejer som saknas och jag måste till VSA och titta på samlingsutställningen som pågår där, och se hur mina målningar hängts in bland de andra, och tala med Natalia om separatutställningen som jag själv skall ha på VSA i november.

Egen målning

Egen målning

 

Utställningen startar med vernissage den 24 november. Missa inte det, kära ni som bor i närheten av Karl Johansgatan i Göteborg. Det blir så trist att sitta där alldeles ensam. Jag kommer att bjuda på sådant som man gör på vernissage. Affischen kommer att se ut som den här målningen.

Egna silversmycken

Egna silversmycken

Jag kommer också att visa mina silversmycken.

Jag har inte riktigt bestämt titel för utställningen ännu, men det kommer jag nog på en dag.

Efter besöket hos VSA och Natalia åkte jag och tränade på Rehab. Sara är sträng. Hon kollar att man gör rätt och inte för mycket. På väg ut peppade hon och sa att jag tränat duktigt och ”vi ses nästa tisdag”.
Packningen är nästan klar nu. Jag har nyss talat med en kurskompis, som skall vara med mig till Gerlesborg i morgon. Gissa om vi är taggade. Vi gick igenom listan över allt som vi skall ha med oss. Det är allt från plastburkar till akvarell- och akrylfärger, masonitskivor och tygtrasor. I morgon bär det iväg. Trevligt sällskap, superrolig sysselsättning och god mat har vi framför oss. Förhoppningsvis har jag fina bilder också att visa för er när jag kommer hem igen på söndag.