Spadag på Saxnäsgården

Nu har jag blivit bjuden på gammeldansk från fickplunta ute i solen och dessutom fyllt på med en irish caffe, så nu tänkte jag att jag skulle berätta lite snabbt om spadagen på onsdagen. Alla hade satt upp sig på listan över vad de mest önskade sig. Vi kunde välja på halvkroppsmassage, ansiktsrengöring, fotvård eller örtbad. Jag valde halvkroppsmassage och ansiktsrengöring till klockan 16. Så jag hade hela dagen för mig själv. 

På förmiddagen drog jag iväg över isen på mina fina skidor. Skidspåren var inte de bästa eftersom scotrarna hade farit fram där, men det var otroligt mysigt. Det funkar jättebra att få fram benen. När man fått upp takten går det jättebra att med hjälp av armarna och stavarna  få igång åkningen. Jag åkte ända bort till sjökanten där skogen tog vid. Där vände jag och tog samma väg tillbaka. Nu var inte kraften densamma i benen. Jag slängde mig ner och vilade på ryggsäcken en stund.

Nu återstod att ta mig uppför den branta backen upp till vägen – utan skidorna. Med hjälp av andningen som jag lärt mig på yogan så tog jag mig upp och återkom till rummet nöjd och helt utmattad. Sedan var det fantastiskt skönt att få lägga sig på massagebritsen och bli väl omhändertagen…………….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.