Lugnet efter stormen

Semesterveckan är över. Vi var i Spanien förra veckan. Solen sken.

På väg över till Europas sydligaste punkt:Tarifa

På väg över till Europas sydligaste punkt:Tarifa

Det var drygt 25 grader varmt och vi badade alla dagar antingen i poolen utanför lägenheten eller i Medelhavet. Det är helt fantastiskt med allt ljus. Jag mår så mycket bättre i solljuset. Ibland funderar jag över hur vi nordbor alltid klarar att vara så aktiva året runt. När man som jag inte har samma krav på sig att prestera samma alla dagar på året utan kan ta det lite lugnt om jag vill, så märker jag att det gör skillnad. Jag blir slöare i mörkret.

Röda rosor på födelsedagen från min högst älskade man

Röda rosor på födelsedagen från min högst älskade man

Jag ligger i sängen. Det är måndag morgon och jag hade planerat att den här dagen skulle bli  min första riktiga arbetsdag efter sommaren. Nu skulle jag sy på måndagar och onsdagar, tisdagar skall jag måla och på torsdagar är det silversmide som gäller. Arbetsdagen börjar klockan 10 och slutar klockan 14. Och träningen är yoga på tisdagar och torsdagar. På fredagar skall jag bara på vattengympa för värmen tar ut sin rätt och efter det är jag körd. Jag har givetvis inte glömt att planera in dagar för pumpstavarna.
Eftersom jag inte hade ledigt en enda vardag i somras har liksom luften gått ur och jag har inte riktigt kommit igång efter konstutställningen ”Kläd Dig i Konst”, som jag hade i kulturhuset Vingen i mitten av september. Men nu efter en veckas semester så har jag massor av energi. Vi får väl se vad det blir av det. Fortsättning följer………..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.