Flytthjälp

Det blev en riktig rivstart veckan efter Spanienresan. Vi landade på torsdagsnatten och sov över hos mamma på väg hem till Torslanda från flygplatsen Rygge i Norge. Fredagen gick åt till att packa upp och tvätta använda kläder och att förbereda mitt födelsedagskalas. Det skulle bjudas på anka med apelsin och mina söner med familjer skulle komma under lördagseftermiddagen.

Jag läste igenom alla GP som jag missat under veckan i Spanien

Jag läste igenom alla GP som jag missat under veckan i Spanien

Under söndag och måndag hade jag fullt sjå med att göra inget, eller snarare så att jag planerade för att komma underfund med vad jag ville syssla med framöver. Jag plockade i alla mina grejer. Allt ifrån målargrejer till träningsmaterial. När jag var på rehabilitering i Vejbystrand på Sommarsol så lovade jag mig själv att jag skulle träna mina händer alla dagar. Jag köpte lera och gummiband som behövdes för träningen. Jag har inte ens öppnat förpackningarna. Det är snart två år sedan nu och vi skall träffas till våren.

Alla träningsprogram och träningshjälpmedel

Alla träningsprogram och träningshjälpmedel

Jag kommer nog att skämmas lite när jag träffar Heddan. Hon tränar varje dag och jag sa när jag var på Sommarsol att det skulle jag också göra. Tyvärr är hemma en annan värld. Men jag har samlat en mängd träningsinstruktioner från olika kurser och rehabiliteringar som jag gått på och om Qi-gong och yoga. Jag skulle nog kunna bli en bra instruktör. Det skulle bli en bra blandning.

Amerikanska blåbär

Amerikanska blåbär

Jag gick ut och fotograferade hösten. Oktober är den vackraste och eldigaste månaden av dem alla. Jag gillar att jag är född i just oktober, skorpionens tecken. Det är häftigt.

Rönnsumak i hörnet av trädgården

Rönnsumak i hörnet av trädgården

Så körde

karusellen igång. Min brorsdotter behövde hjälp med att flytta. Vi bestämde träff klockan 13 på tisdagseftermiddagen. Det var fantastiskt kul att få vara med att hjälpa till med flytten – även om det var jobbigt. Vi var på Ikea tre gånger. Däremellan åkte vi till lägenheten för att mäta och planera vad som behövdes. Det blev långa dagar. Att handla på Ikea är inget latgöra. Mycket skruvat blir det. Vi ryckte in fyra personer under olika tider. Tisdagen och onsdagen och fredagen gick åt. Vi kom ganska långt, men det är långt kvar.
Nu inträder Allhelgona-firandet så jobbet får vänta några dagar. Nu är det lördag och äntligen lugnt. Tråkigt lugnt. Vi gör ingenting. Bara läser GP och tittar på TV.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.