Galen i fåglar just nu

Hela dagen igår gick åt till målning. Jag ligger i som bara den nu för att få allt klart till utställningen den 21-22 september.

Inför Konstrundan Västra Hisingen 21-22 september

Inför Konstrundan Västra Hisingen 21-22 september

Jag har tänkt att ställa några ute under pergolan och provsatte dem igår för att se hur det skulle kunna se ut. Jag tror det blir superfint. Nu gäller det bara att jag har vädrets makter med mig på min sida. Annars blir det trångt här inne i huset.
Mina fågelmålningar börjar ta form. Många fåglar blir det. Fast de kommer att se ut på olika sätt. Eller i alla fall ha olika färg. Jag funderar mycket över vad de skall heta. Det får inte bli för politiskt och inte för intetsägande.

Tyvärr minns jag inte konstnärens nam

Tyvärr minns jag inte konstnärens namn

Jag var i Stockholm på Moderna Muséet för några veckor sedan. Har man ett känt namn så kan motiven i princip få se ut hur som helst. Ja, jag vet att det inte är comme il faut att uttala sig om konst. Bra eller dåligt får inte finnas i konstvärlden. Och jag tycker det är buskul just det där att de kan se ut hur som helst. Det ger också mig utrymme att få måla sånt jag vill.

Egen fågelmålning t.v utan namn

Egen fågelmålning t.v utan namn

Jag mår så himla bra när jag kommer igång med målningen. Tänk jag hoppade t.o.m över vattengympan igår. Det som jag gillar så himla mycket och som är så fantastiskt bra för kroppen. Men det var det värt. Nu har jag bara nio fåglar kvar på den målningen och så lite finlir. Det är finliret som är svårast. Då finns det stor risk för att jag överarbetar och jag gillar det bäst när det är diffust, lite åt det abstrakta hållet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.