Tyglagret utökat

Idag fick kapp-projektet sin beskärda del av min tid. Tisdagar och fredagar är det kappor som gäller.

Tyglagret utökat

Tyglagret utökat

Ja inte för att jag är en så supersträngt upptagen person, utan för att jag hittar på alldeles för mycket på en gång. Men det är svårt att välja bort när allt är så himla roligt nu. Tidigt i morse var jag uppe och duschade och åt frukost. Jag hade bestämt mig för ett besök i tygaffären. Tyglagret måste kompletteras för att det skall bli någon ordning på kapporna. Allt kan ju inte sys med pappas slipsar. Och så upptäckte jag att jag inte längre hade storlek 36. Jag mätte och kollade mot mönstret. Men oj, jag hade

Den nya arbetsstolen

Den nya arbetsstolen

växt. Fast inte på längden, där det verkligen hade behövts, utan på bredden. Storlek 40 är vad som gäller. Därför fick jag klippa till ett nytt mönster i storlek 40. 36-an får vänta tills någon smäcker kund förhoppningsvis kommer och beställer. De flesta har nog ändå ungefär samma storlek som jag tror jag, fast några centimeter längre på höjden. Jag kom hem med hela famnen full med tyger. Här skall sys. Jag fick en jättefin stol av min snälla sonhustru. Nu kan jag hålla på obegränsat.

Vårplantor

Vårplantor

Benen orkar inte stå särskilt länge och att sitta och vänta på att benen skall komma ikapp är det tråkigaste som finns. Solen skiner i genom glasväggarna i uterummet. Där är tropisk värme nu och fröna har blivit till små plantor redan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.