Silversmideskursen startar upp

Helgen drog snabbt förbi. Deklarationerna har skickats ut så jag började under lördagen ta tag i boksluten som ligger och väntar. En systerdotter dök upp under eftermiddagen med semlor. Det blev en trivsam pratpaus. Så kom kvällen med 50-årsfirande av vår regissör. Han bjöd på ett furstligt kalas och alla höll tal i form av berättelser om sina respektive samband med 50-åringen. Det var en fantastisk kalasstämning redan från första stund.

Söndagen visade upp sig från den soligaste sidan. Jag tog en träningspromenad och togs emot hemma med glögg i det soluppvärmda orangeriet. Under resten av dagen arbetade jag med bokslut och deklarationer. Det jag har kvar av den sortens arbete är inte särskilt omfattande numera. Eftersom jag tränar så mycket och skall dessutom börja med teaterträningen nu, så är tiden lite knapp de närmaste veckorna. Då gäller det att vara ute i god tid.

Redovisningskonsulten i full gång i orangeriet

Redovisningskonsulten i full gång i orangeriet (bild från2008)

Idag, måndag , var jag återigen iväg på rehab i Olskroken. Jag blir alltid lika entusiastisk när jag är där. Det var den 13:e gången idag. Jag tränar där två gånger i veckan. Jag känner alldeles tydligt att det skett förbättring. När jag gick på rullbandet idag kändes det mycket lättare att få med mig vänsterfoten. Jag gick 10 minuter i ganska rask takt och tyckte det var så himla kul och kändes så jättemysigt. Förbättringen gör att allt känns mycket roligare.

Bilen stod utanför på handikapp-parkeringen. En snabbtur hem för att få lite i magen och sedan in till stan igen. Silversmidet startade idag. Oj vilken lycka. Jag har inte bestämt mig för vad jag skall göra ännu. Så idag tog jag med mig några gamla arbeten, som jag tyckte behövdes putsas upp lite. Jag har märkt att när jag lägger in bilderna på bloggen och de förstoras upp, så ser jag alla risporna. Det är det jag skall göra något åt nu de första gångerna på silversmideskursen

Egna silverarbeten

Egna silverarbeten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.