Ingen konstskola i höst

Jag fick meddelande från Göteborgs konstskola att jag kommit in som reserv nummer två. Jag skall få besked den 1 september. ”Kommit in” stod det i brevet. Vad betyder det tro? Inte har jag väl kommit in om det bara är reserv. Då fordras det väl att några skall avstå sina platser, efter vad jag förstår. Och det är väl synd. Jag skall nog meddela att jag inte kan.
Jag var iväg och hämtade mina inlämnade målningar på Domens konstskola igår.

Långt bort akryl 100x100 Pris: 4.000:-

Långt bort akryl 100×100 Pris: 4.000:-

Jag hade inte kommit in på Domens. Det var inte alls vemodigt. Jag kände nog snarast lättnad. Ibland är det skönt att andra beslutar för en. Det kan bli för mycket och för svårt. Man vill så himla mycket och jag vill verkligen satsa på vår sömnad nu. Fem väskor är klara och snart tre kappor. Jag hämtade de upptryckta målningarna igår och de ligger och väntar på att bli isydda. Det är tio stycken så vi har att göra ett tag.
Nu har vi trappat upp arbetsträningen till tre dagar i veckan, under juni skall vi upp i fyra dagar i veckan. Under hela juli och fram till utställningen på Vingen i september skall vi jobba alla fem dagarna i veckan. Alla dagar i fyra timmar per dag. Allt enligt Arbetsförmedlingens reglemente för arbetsträning för att få A-kassa.  Som arbetsgivare får jag 250:-/vecka.

Målningarna är upptryckta

Målningarna är upptryckta

Det är inte mycket, men heller inte det viktigaste. Jag är jätteglad över att få en diskussionspartner i jobbet. Hur kul vore det att sitta och fantisera alldeles själv. Inte alls.
Idag har jag varit inne hos Knapp-Carlsson och beställt uppsyning av etiketterna som skall sitta bak i nacken på kapporna. Vi har funderat länge över vad projektet skall heta och nu äntligen har vi bestämt oss. Vänta skall ni få se i morgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.