Bokmässan

Jag var på bokmässan igår, söndag, och knallade omkring med min rullator. Det gick jättebra. Med korgen hängande framtill så fyllde jag på med visitkort och allt annat som kan vara bra att ha med hem. Jag hade inga problem med att hitta en ledig stol för den hade jag ju med mig. När jag hörde ett intressant föredrag så var det bara att sitta ner en stund och bli underhållen. Fredrik Belfrage intervjuade Sara Lovestam. Hon berättade om hur hon var som barn. Hennes bok handlar om en 5-åring och Belfrage frågade hur hon kunde se utifrån en 5-årings syn. Himla bra var det.

Intervju med Sara Lovestam

Intervju med Sara Lovestam

Strax efter intervjuades Alex Schulman, som skrivit om sitt lyckliga första år med sin fru. Han har varit en storbloggare en gång och det var intressant att höra hur han gick till väga.
Jag blev uppraggad av en som värvade medlemmar till Göteborgs Skrivarsällskap (GSS). Det är en förening för människor med intresse för skrivandet i alla former. Jag gillar ju att skriva, men kanske mest för mig själv. Fast nu har jag ju börjat blogga. Då tänker jag på er andra som förhoppningsvis tycker det är kul att läsa min blogg. Ja vi får väl se om jag blir medlem. Jag brukar ju hoppa på det mesta som verkar kul. Bokmässan är i alla fall en himla rolig föreställning. Jag köpte inte en enda bok. Skälet till det är att jag har så mycket som ligger och väntar och bokhyllorna är fulla. Vi slängde faktiskt flera papperkassar fulla med böcker i våras. Böckerna växte oss över huvudet och ingen ville ta hand om dem. Finns det någon som kan säga var man gör av med böcker som växer en över huvudet? Det känns inte kul att slänga så många timmars jobb.

2 svar på ”Bokmässan

  1. Jag brukar lämna mina böcker till emmaus, eller nåt annat loppis så att andra kan få glädje av dom. Kan bara inte slänga dom, knappt pocket ens (tantsnusk, vilket jag hade många av för många år sen)

    Kram

    • Ja, jag känner fortfarande att det var fel att slänga böckerna. Det var säkert sex stora pappersbärkassar. Jag frågade på skolor och sjukhus men de hade fullt. Jag skall prova med Emmaus nästa gång

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.