Kranio Sakral terapi

Vet du vad Kranio Sakral terapi är? Det visste inte jag heller och frågan är om jag förstår ens nu. Jag känner mig som ett stort frågetecken efter gårdagens behandling. Det är den andra behandlingen jag fått och jag är lika fundersam fortfarande. Jag kommer in i tysta lokaler, jag tar av mig ytterkläderna och efter en stund lägger jag mig på rygg på en brits med alla kläder på. De två bröderna Tranberg skall utföra den 4-händiga Kranio Sakrala terapin för att som de tror kunna få ordning på mina nerver i vänster ben som inte vill vara stilla. Den ene brodern Christer träffar jag för första gången. Han frågar bl.a. hur det känns efter förra gången när jag var här en månad tidigare och jag svarar att det är ingen skillnad.

egentillverkat smycke "

Nu börjar behandlingen. Christer sitter på en stol vid min huvudända, håller sina båda händer bakom och vid sidorna av huvudet. Jag känner knappt att han vidrör. Efter en stund kommer Jörgen, den andre brodern, och sätter sig vid sidan av britsen. Han stoppar in sina händer under bäckenet i några minuter och ändrar sedan läge, bara lite och efter hand ännu lite högre upp under axeln. Så sitter de och så ligger jag under en lång stund, kanske en dryg halvtimma. Sedan säger Jörgen att nu har de gått igenom hela kroppen ordentligt så jag kan resa mig upp. Jag är jättegäspig och känner mig tung i huvudet. Han förklarar att  han inte är säker, men att han nog skulle behöva lite mera tid för att se om de verkligen kan hjälpa mig. Jag får en ny tid om en månad. Jag betalar mina 800:- och går.

egentillverkat smycke  ”mitt Afrika”

 Efteråt är jag fortfarande trött och huvudet vill inte ge med sig. Det är nu en ny dag och jag är lika trött och huvudet vill helst vila. Kan det vara den KranioSakrala terapin?
Jag håller på med så mycket märkvärdigheter nu. Det är KranioSakral terapi, Akupunktur och Qigong som kompletteras av Intuitiv målning.
Det enda jag vill är att bli av med nervryckningarna i vänsterbenet och att kunna lära mig en teknik för kunna måla enklare. Jag förstår att Rom inte byggdes på en dag men visst är det irriterande att allt skall behöva ta så lång tid. Nu är ju verandan klar och väntar på att jag skall ta ut staffliet. Vi skall ha invigning av verandan i morgon lördag. Sedan är det väl bara att börja träna. Någon Chagall blir jag väl inte utan träning misstänker jag. Och hur det går med mina nerver i vänsterbenet återstår att se. Häng gärna med i utvecklingen!

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.