Viktcoachens bästa tips och råd

Ja jösses så mycket det finns att ta sig an. Idag har jag varit riktigt flitig. Förutom att jag läser en himla massa om bankväsendet som skinnar oss på pengar, som vi tror är så himla ”snälla” att de lånar ut pengar till oss, så har jag naturligt vis läst Göteborgs-Posten om alla gamla som inte blir omhändertagna. Men jag har också varit på höstens första Feldenkreiss-träning. Tänk att de där små rörelserna kan göra att man känner sig bättre i kroppen. Men så är det nog. Fast ibland funderar jag över om jag känner så för att jag så gärna vill känna så. Lite skeptisk är jag nog. Tja det går på Landstingspengen så det är ju nästan gratis träning, så jag kommer att fortsätta i höst också.

Kurs i viktkontroll

Kurs i viktkontroll

Och så har jag ju beställt en kurs i viktkontroll. Efter hand som jag rör mig allt mindre har jag märkt att jag får svårare för att hålla vikten. Det skall jag göra något åt nu i höst vid sidan av träningen. Ja käre nån, vi får väl se hur det går. Men det kostar bara 590:- för ett helt år inklusive en fin bok

Viktcoachens bästa tips och råd

Viktcoachens bästa tips och råd

Så vill ni ha några fina recept så hör gärna av er. Redan på sidan 7 så står det ”Ner i vikt en gång för alla”. Låter fint, eller hur?

 

Gatuteatern Nyckeln

Gatuteater NYCKELN TILL FRIHET

Så träffade jag också regissören Hans för att gå igenom bokföringen. Han skulle skicka in avräkningen för bidraget vi fått för föreställningen Bländade. Och naturligtvis pratade vi också om föreställningen som skall gå av stapel på lördag: Nyckeln till frihet. Det är en teateraktion som gäller den personliga assistansen som arrangeras av DHR Göteborgsavdelningen och GIL. Föreställningen kommer att hållas på tre olika platser i centrala Göteborg. Det skall bli spännande att se hur det kommer at gå. Jag är ju inte så himla mobil. De andra åker ju i elmoppar. Det är en viss skillnad på att gå bland mycket folk med krycka. Men jag får hjälp av Göran som skall vara min personlige påklädare.

1 svar på ”Viktcoachens bästa tips och råd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.