Måndag vecka 2 på Sommarsol

Måndag morgon den 12 september 2016. Jag vaknade som vanligt av nervryckningar i benet. Klockan var tjugo över fem men jag hade inte varit vaken särskilt mycket under natten så jag kände mig ganska utsövd. Den här veckan skall det bli mycket träning. Jag kollar schemat. Aj då, det var tid för dietist idag klockan 11, då missar jag vattengympan igen. Det verkar som om den som gjort det individuella programmet inte alls tagit hänsyn till gruppträningen.  Synd! Men morgongympan klockan halv 10 kommer jag inte att missa en enda dag framöver och inte vattengympan klockan 11 heller. Jag fick äntligen ett träningsprogram för gymmet av fysioterapeuten i torsdags eftermiddag. Det skall jag försöka planera in i mitt schema. Jag har märkt att schemat blivit ganska fullt så det som inte är inplanerat blir inte av och det gäller att ta vara på varenda minut av de två veckor som är kvar nu.
Jag fick fixat min gåskena i fredags i Fjällbacka. Det blev en dyr historia. Skorna jag köpte i Halmstad i storlek 38 kändes som pjäxor så de skall jag ge bort. Jag köpte nya i Fjällbacka nu i storlek 37. Skenan slipades av och sulan minskades. Fasen 1.200 x 2 skor, det är mycket. Och alla de där som står därhemma som jag inte kan använda alls med skenan och sulorna som jag måste ha för mina plattfötter. Ja ja det blir nog bra när jag vant mig.
När jag ändå var uppe i Fjällbacka så var det ju inte så superlångt kvar till mamma och gräsklippningen som inte blivit fixad på flera veckor. Hon blev glad när jag kom. Men mamma är alltid glad. Och sjunger. Vi grejade middag när jag kom. Jag kollade vad som fanns i hennes kylskåp. Där stod 3 litrar med nyponsoppa, jordgubbskräm och hallonkräm. Jag läste på förpackningen. Bara 12-15 % bär, resten vatten och socker. Det kan inte vara bra näring för mamma. Jag blev bekymrad. Men tiden var för knapp att göra något åt det nu. Mamma blir hungrig redan efter ett par timmar så det är ett fasligt matlagande och det är lite klurigt för mig som har svårt för att stå och gå så mycket. Men jag får ta det som en träning. Jag skrev upp på en lapp vad jag tyckte skulle handlas. Fiskbullar och risgrynsgröt är bra.
Jag ser verkligen fram emot att få träffa dietisten. Min vikt har ökat så mycket så jag får snart inte på mig några kläder alls. Vi får ju lagad mat två gånger per dag och det klarar inte min kropp. Jag skall ta tag i det de här två sista veckorna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.