Tillgängligheten – inga problem

Vi bodde i Nueva Andalusia, som ligger granne med San Pedro och ett stenkast från Banus. Det var i dessa omgivningar som vi mestadels rörde oss omkring i. Lilla Emma kördes hemifrån i barnvagnen efter frukost och kom hem sent på eftermiddagen. Visst hade också jag kunnat ta elmoppen samma väg, men jag var lite rädd för att inte batteriet skulle räcka. Tillgängligheten var inga problem med. Överallt finns snedställda kanter till trottoarerna.

På elmoppe längs San strand

På elmoppe längs San Pedros strand

Väl nere i San Pedro var det fantastiskt mysigt. Man kunde rulla iväg med moppen ända bort till Puerto Banus. Men det var långt och tog nog uppemot en dryg timma. Min moppe går i promenadfart och är perfekt att åka bredvid de gående med. 

Puerto Banus

Puerto Banus

Och hade jag velat ta ett bad så hade inte heller det varit särskilt stort problem. Det var byggda moppevägar lite varstans

Byggda spångar till stranden

Byggda spångar till stranden

Men det får väl vänta tills vi åker ner framåt sommaren då vattnet är mera badvänligt vad gäller temperaturen. Och det är inte tillräckligt varmt upp ännu, så något bastubad blir det inte tal om.

Jag vill ju locka alla rullande vänner till solkusten vid Banus. Jag lovar det är jättetillgängligt överallt. Och det finns gott om hotell eller uthyrningsmöjligheter nära stranden. Jag längtar redan tillbaks. Även om det är gott att komma hem – alltid.

1 svar på ”Tillgängligheten – inga problem

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.