Sommarsol hösten 2016

3-veckorsprogram på Sommarsol

3-veckorsprogram på Sommarsol

Äntligen har jag fått mina dagar planerade. Jag fick besked från Sommarsol idag att jag får komma på rehabilitering dit den 5 september och tre veckor därefter. Det blir fjärde gången på Sommarsol. Jag hade ju tänkt att få komma till Vintersol men gav upp. Om jag hade väntat med att söka till nästa vår och skulle få nej igen så skulle det dröja ända till hösten 2017 innan jag får någon rehabilitering alls. Men jag ligger inte i sjön. Det där med Teneriffa har jag redan bokat. Jag får betala resa och boende själv.

Utsikt från vår balkong på Teneriffa i våras

Utsikt från vår balkong på Teneriffa i våras

Jag skall söka polikliniskt den här gången också. Men eftersom jag fick det nu i januari så ligger det nära till hands att jag inte får det. I så fall får jag söka träningen på Vintersol och betala den själv. Det jag fick betalt från Landstinget för träningen på Vintersol i våras kostade ju inte så mycket mer än en tusing så det kan jag väl klara. Det viktigaste är att jag hittat dit och att jag bokat boendet. Så jag känner mig ganska nöjd. Nu får jag äta av båda kakorna.
Tyvärr kan jag nog inte hinna bli opererad i droppfoten innan rehabiliteringen på Sommarsol. Jag har blivit kallad till Halmstads sjukhus för undersökning av foten den 31 augusti och operationen blir säkert inte av förrän efter den 26 september. Trist men man får inte alla pusselbitar att passa alltid. Jag skall försöka få en proffsig sjukgymnast som kan hjälpa mig med droppfotsträningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.