Rutiner är A och O

Nu äntligen har jag fått alla pusselbitar på plats för höstens sysselsättning.

Yoga med Anette Westberg, www.gryningstimman.se

Yoga med Anette Westberg, www.gryningstimman.se

Det tog lite tid på grund av att andra ändrat sina dagar. Yogan ändrades till fredagar och då måste jag ändra vattengympan till en annan dag för jag orkar inte både yoga och vattengympa på samma dag. Så jag bytte vattengympan till torsdagar i stället. Men så visade det sig att jag bara kunde måla hos VSA på tisdagar och torsdagar för de andra dagarna är upptagna med teaterrepetitioner och då kan inte jag stå mitt i alltihop och måla. Så det blev vattengympa på måndagar till sist.
Nu ser höstens program ut så här: vattengympa på måndagar 12-13, måleri 11-15 och yoga 18-19.30 på tisdagar, onsdagar helledig, torsdagar 11-15 måleri och fredagar yoga 9-10.30.

Natalia, VSA´s fantastiska ledaresenpå VSA

Natalia, VSA´s fantastiska ledare

För att kunna hålla uppe humöret och vara glad alla dagar så måste jag ha fasta rutiner med bra sysselsättning, en blandning med träning och roligheter. Och det är viktigt att jag kommer iväg hemifrån. Att träna hemma funkar inte alls. Och det måste vara i grupp eller åtminstone någon som tar emot mig när jag kommer innanför dörren, jag måste ha rätt utstyrsel för att känna att jag är beredd och så måste det finnas någon som visar mig vad som skall göras och också följa upp det som gjorts. Jag är urdålig på att hålla efter mig själv.
Nu den här hösten blir måleriet det roliga. Jag kör alltid med projekttider som avslutas vid en bestämd tidpunkt. Måleriet kommer att avslutas med en utställning på VSA på Karl Johansgatan i Göteborg lördagen den 28 november och tre veckor därefter. Jag brukar ju ha utställning där den 1:a advent men Natalia säger att det är bättre att ha vernissage på en lördag. Då är folk ute och rör sig. Så ni är hjärtligt välkomna.
Så, nu är det färdigplanerat för höstens sysselsättning. Nu är det bara att köra efter almanackan. Inget att fundera över, bara göra det som skall göras. Precis som förr, då när jag hade ett försörjningsarbete att sköta. Jag måste ha den drivkraften annars blir ingenting gjort. Det gäller att hålla humöret uppe annars faller allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.