På semester med syendet

Dagens arbete blev ett litet avbrott i syendet och hemsidesjobbet. Jag har fotograferat massor av detaljer på våra kappor, som skall läggas in på hemsidan. Och alla kapporna skall ha namn. Jag har bestämt att de får heta samma som målningarna.

Kulturhuset Vingen, Amhult, Torslanda den 13-14 september 2014

Kulturhuset Vingen, Amhult, Torslanda den 13-14 september 2014

På utställningen i kulturhuset Vingen i september har jag tänkt att originalmålningarna skall hängas upp på väggarna. Mannekängen kommer att hänga av sig kappan på dockan som står framför målningen. Hela mannekänguppvisningen skall filmas och kommer att läggas ut på hemsidan under hösten. Vi hoppas det kommer riktigt mycket folk. De minglande gästerna kommer också att fotas och läggas ut på hemsidan. Jag har ju sett hur de stora gör på sina hemsidor.

Packningen står redo för avfart till Strömstad

Packningen står redo för avfart till Strömstad

Ett avbrott blev det som sagt idag. Snabbt åkte vi i morse till Tygaffären och handlade mera. De nya tygerna började ta slut. Det går inte att bara ha mammas vävtyger och pappas slipsar. Vi måste komplettera med lite andra färger. Vi köpte samma tyger som första gången. Det har liksom blivit vår signatur. Vi vill ju att folk skall känna igen våra kappor. Kanske säger de en dag på stan att de såg en Jeanmari-kappa som var så himla snygg. Allt snack om Disigual är som bortblåst. Nu är det Jeanmari som gäller. Det vore coolt. Det gäller att sikta mot stjärnorna. Nu står allt packat och klart inför avresan till Strömstad. Vi kommer att installera oss hos mamma i fjorton dagar. Det skall bli kul att se hur hon reagerar när vi kommer med hela flyttlasset. Tre symaskiner, två provdockor, arbetsstol, sittkudde, två lådor fulla med de tyger som vi tror att vi kommer att behöva, en påse med restbitar och en låda med alla sytillbehör. Jag tror hon kommer att bli glad när hon förstår att vi kommer att arbeta där. Då får hon sällskap alla dagar från klockan 9 till 13. Varje morgon skall vi sjunga Godmorron, godmorron, hör fåglar sjunga glatt, godmorron, godmorron i kör. Frukostklubbens visa minns ni väl.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.