Nervsmärtor=ingen sömn

Det är en besvärlig tid just nu. Jag har ingen bra sysselsättning och humöret är i botten. Jag vet inte säkert vilket som kom först, hönan eller ägget. Kanske är det så, att när inte humöret är bra så blir det ingen bra sysselsättning. Eller kanske det behövs bra sysselsättning för att humöret skall bli bra.

Försvunnen?

Försvunnen?

Nu har jag skrivit till min homeopat också. Kanske kan han hjälpa mig att få tillbaka humöret. Jag berättade för honom att jag hade så mycket stelhet att det gjorde ont när jag vände mig i sängen. Då tyckte homeopatdoktorn att jag skulle ta B3-piller på kvällen i stället för på morgonen. Stelheten gick bort men i stället försvann humöret. Kanske kommer han att säga att jag skall ta B3 både på morgonen och på kvällen fortsättningsvis.

Men det värsta är att jag inte får sova på nätterna heller. Mina nervsmärtor är superjobbiga. Det är som elstötar eller kraftig tandvärk som håller på i timmar alla nätter. Man får ha jäkligt bra humör för att stå ut utan sömn. Och nu när jag inte orkar att ta itu med sysselsättningen så blir det bara bedrövligheter. Jag tränar genom att gå på yoga två gånger i veckan, på vattengympa en gång i veckan och därutöver går jag med pumpstavarna en kvart eller ibland (om jag är pigg) en halvtimma ett par tre gånger i veckan. Men tyvärr misstänker jag att träningen gör att nervsmärtorna blir än värre. Det känns som om jag kommit in i en återvändsgränd – IGEN. Ja så har jag känt förut. Jag har provat mig fram med en massa olika mediciner, sprutor och träning. Och varje gång jag börjar prova något nytt, så känner jag att nu äntligen, nu blir det bra. Men det går åt pipan. Gång efter gång. Det är många år nu som jag hållit på. Närmare bestämt 18 år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.