Måndag 5 sept

En fantastiskt trevlig och aktiv helg är över. Göran, min kära man kom farande på den nya motorcykeln som han gav sig själv i födelsedagspresent den 12 maj, efter att ha avslutat alla cytostaticabehandlingarna. Nu var han frisk och kände att han fått en andra chans och det skall sannerligen tas till vara. Tanken på att återigen bli knutte hade funnits och nu var hög tid. Det dröjde några månader innan styrkan kom tillbaks och nu är han fit for fight. Jag gläds för Görans skull men är alltid orolig. Det där med motorcykel känns lite osäkert. Men min dress hänger i garderoben och Göran väntar på sin spätta så det får väl bli en tur en dag i höst. – kanske.
Göran fick träffa alla mina nyvynna vänner och fick känna av den trivsamma atmosfär jag vistats i under mina 3 veckor på Sommarsol. Vi gick frågerundan efter middagen på lördag och sedan var det musik och dans med irish coffe till. På söndag tog vi en långpromenad till Vejbystrands hamn. Det är egentligen för långt att gå för mig. Jag ville kolla hur mycket jag klarar efter all denna träning. Göran fick stötta upp med rullatorkörning med mig sittande ovanpå vid ett par tillfällen. Men det mesta klarade jag själv – med rullatorn som balansstöd naturligtvis.
Vi åt lunch och kramades hej-då. Det var jättefint väder så jag tog sommarens sista bad alldeles ensam i den jättestora utepoolen

Sedan spelade vi minigolf som arrangerades av vår fritidsledare Christina

och som också ansvarade för kvällens frågepromenad

De sista dagarna på Sommarsol närmar sig. Måndagen flyter på som vanligt med ett späckat schema. En skön massage av proffsiga Anita efter förmiddagens alla träningspass gör gott. Hon har fullt sjå med att få bort det onda i vänster nacke, men Rom byggdes heller inte på en dag. Det onda har funnits där sedan flera månader och hänger säkert ihop med min skruttiga gångteknik, som behöver fixas till.
Måndagen avslutades med vin och mycket tjöt inne på mitt rum

2 svar på ”Måndag 5 sept

 1. Gött att se att du håller igång!
  Duktig på att Blogga också.
  Kanske har du paus nu.
  Jag pysslar med lite ljudfiler. Har inte tillgång till allt tyvärr här uppe. Men inser att jag gjort en hel del poesi o andra framträdanden. Inte minst med Johnny o Bötterkäkäs.
  Jag skulle vilja lägga ut en hel del på nätet. Men tycker det är bökigt att orientera bland alla sociala medier. Öppnat én sida på FB men vet inte riktigt vad jag ska ha den till.

  Annars är allt bra här uppe. Jag har haft yrsel men tycker det är mindre nu.
  Slutade (får se hur det går i Gbg i höst) röka för 1 månad sen och nu börjar humöret bli lite bättre.
  Hörde av Johnny att du ryckt ut med Kanonen för att visa film på ateljén. Hade varit roligt se vad Thomas var med i för nåt, men f.h.v tillfälle senare.

  Planerar att stanna i Lövnäs oktober ut.
  Egentligen sugen på att vara här över vintern men blir aningen ”insnöad” så blir nog lajbans att komma till storstaden liv o brus ett tag igen.

  Hälsa Göran och gratta till hojen!
  Själv har jag en 4- hjuling, CanAm 500 kubikare,
  det går inte så fort men kul att kunna köra lite terräng.
  Kram.

  • Nej jag har inte paus nu, jag har bara tagit mig hem. Det tar tid innan alla pusselbitar kommer på plats. Landa, packa upp, ringa, hälsa på, ordna med alla papper och inte minst planera för framtidens engagemang och nya rutiner för hösten. Jag hoppas bli klar med det den här veckan – kanske. Det är mycket att tänka på. Jag tar ofta i för mycket, men skriver in i almanackan med blyerts, så det går att ändra om det köver sig.
   Så bra att du slutat röka. Det finns roligare sätt att ta död på sig. Man blir så trött av att röka och det är ofta tungt nog ändå. Tag dig hellre en sup, en Linje, det är gott, men bara en (åt gången)
   Ja jag ryckte ut med kanonen. Det har tydligen inte blivit några inköp av varken det ena eller det andra vad gäller sådant på VSA. Jag vet inte vad som rör sig i VSA´s lokaler nu, vet du? Nyhetsbrevet gav inte särskilt bra info, det var mest många ord. Vem pysslar med hemsidan nu? Ett reportage om vad som rör sig i verkstan vore kul att få ta del av, med bilder och berättelser om och av de som jobbar där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.