Generalrepetition i Jeanmari

Det är mycket som skall grejas inför en utställning av vårt slag. Så här har vi planerat.Utställningen börjar klockan 13.00. Du möts av härlig musik och ett bildspel som visar vårt arbete. Ta lite tilltugg och se dig omkring under tiden som du väntar på att mannekänguppvisningen startar klockan 13.30.

Inbjudan till utställningen

Inbjudan till utställningen

Detta är ingen vanlig konstutställning och det är ingen vanlig silversmyckeutställning och det är ingen vanlig mannekänguppvisning. Det är liksom allt på en och samma gång. På utställningen ”Kläd dig i konst” får du se mannekänger som visar upp våra målningar upptryckta på egna designade och tillverkade kappor, jackor och väskor. På väggarna hänger originalmålningarna. Du kan också se tre glasmontrar fyllda med våra egna designade och handgjorda silversmycken.
I helgen hade vi generalrepetition med publik, fika med dryck, musik och mannekänger. Det var viktigt att se att allt funkade och jag kunde känna på hur det kändes med pratet. Det är ju inte varje dag jag står och berättar om vad mannekängerna har på sig men det skall nog gå. Spännande är det. Vi hoppas givetvis att det kommer riktigt många.

Vår syateljé

Vår syateljé

I morse fick vi besök av Conny från Torslandatidningen. Han fotograferade i vår ateljé och vi berättade om vårt kapp-projekt.

Jag har skrivit inbjudningskort som jag skall skicka runt till dem som kanske inte tittar i facebook eller mail och så har jag skickat in till GP-guiden. Det vore så himla kul om vi fick många besökare. Söndagen är ju valdag så då kan det bli lite upptaget på annat håll, men vi håller tummarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.