Avresedagen närmar sig

Havtornsbär - färdiga att plocka

Det är tisdag, dan före dan. I morgon onsdag skall jag checka in på Sommarsol i Vejbystrand. Tänk att man alltid måste göra allting så här i sista stund. Till och med allt det som inte blivit gjort på jättelänge skall nu fixas. Och så har havtornsbären blivit mogna. Så havtornsplockning och packningen för resan är nog det jag måste prioritera idag.
Packning för tre !!! veckor. Det behövs nog inte så mycket kläder utöver träningskläder och baddräkt, men allt det där andra som jag måste ha ifall det blir tråkigt: böcker, målargrejer, yoga-cdskivor och kudden, kameror, korsstygns-julduken (som jag började på för jättemånga år sedan), påbörjade silverhängen som jag kan sitta och slipa på, tja vi får se vad det blir mera.

2 svar på ”Avresedagen närmar sig

    • Tack för hälsningen, det blir säkert jättebra. Jag har säkrat upp med en himla massa trivsam sysselsättning. Jag tycker gräsligt illa om att ha tråkigt och kör därför gärna med säkra kort. Jag har fått bekräftat från Sommarsol att jag skall ingå i en MS-grupp. Det är viktigt. MS-människor är ofta levnadsglada. Jag ser fram emot att få ta del av deras berättelser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.