Akupunktur mot nervryckningarna

Igår var jag på nytt besök hos Sophie.  www.jadepoints.se. Det var den fjärde gången jag fick akupunktur. Jag tycker det verkar som om hon lyckas få bukt med nervryckningarna. De kommer bara lite varje natt och försvinner efter några korta stretchrörelser. Hon säger att nerverna och musklerna har klumpat ihop sig. Hon använder de orden ”klumpat ihop sig” men är inte helt säker på att det är den rätta översättningen från kinesiskan. Hon måste få igång hela systemet med nerver och muskler säger hon. De skall röra sig fritt och ha rätt balans som Yin och Yang.

yin och yang

Och så skall jag se till att nerverna har det varmt. Jag skall helst ta ett varmt bad på kvällen innan jag lägger mig och naturligtvis ha långkalsongerna på, både på dagen och på natten.

min egentillverkade blomma

I natt sov jag gott hela natten – helt fantastiskt. Jag tror hon lyckas att ta bort nervryckningarna, men jag vågar inte ropa hej ännu. Efter 7 års ryckningar och efter att ha provat fyra olika sorters piller från Sahlgrenska, utskrivna av den etablerade eliten, så kan jag, uppväxt med skolmedicinen sedan barnsben,  inte riktigt ta till mig sådant hokuspokus som akupunktur och kranio sakral terapi. Kanske skall vi västerlänningar börja tänka om? Vad tycker alla ni andra?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.