Akupunktur för sista gången

Så trött jag är. Jag har precis kommit hem efter ett akupunkturbesök hos Sophie. Hon sticker in nålarna precis där som det känns som mest. Benet hoppar högt upp i luften när hon träffar som bäst. När nålen i huvudet kommit på plats placerar hon några i fingrarna på vänsterhanden. Det känns, mitt i prick. Sedan sätter hon flera i vänster ben. Någon ovanför knäskålen, flera där nedanför och många nere vid foten. Jag har sagt att det mest hoppar neråt. Det tyckte Sophie lät bra för det är värre när blodcirkulationen avtar längre upp.

Mina egentillverkade silverblommor

Mina egentillverkade silverblommor

En hel halvtimma får jag sedan ligga med ett ben där nerverna tar tag i muskulaturen och spänner den så foten lyfta uppåt. Det är inte skönt alls. Hon sätter på lite elström. Det spinner och gör att benet rycks med.

Nu har bestämt mig för att sluta med akupunkturen. Jag kan inte se att det hjälper mera. Det har avstannat. Mitt vänstra ben slutar inte att hoppa på nätterna och 500-lapparna blir så många utan att jag ser att spasticiteten försvinner. Jag har ändå lärt mig en himla massa av Sophie. Hon har i bestämda ordalag sagt till mig att jag måste se till att hålla benet varmt. I kväll skall jag börja kvällsuppgiften med att trampa på trampmaskinen. Därefter skall jag sätta ner fötterna i ett jättevarmt vattenbad en stund. Sedan skall jag stretcha ordentligt och ta på långkalsongerna och de varma sockorna. Slutligen skall jag stoppa om mig det varma duntäcket, som jag inte använt på flera år för att jag inte gillade när det blev så himla varmt.

Litet jordlandskap i silver med halskedja (eget arbete)

Litet jordlandskap i silver med halskedja (eget arbete)

Jag måste nog öppna fönstret lite så jag kan andas. Sophie säger att jag kommer att sova hela natten sedan. Det skall bli spännande att se vad som händer i natt. Kommer jag att få sova hela natten?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.