Träning, träning

Igår var en pysseldag med inget inbokat. Räkningar skulle betalas, träningsbyxorna skulle sys in i benen och läggas upp och en hög med papper skulle gås igenom, sorteras och sättas in i pärmar. Innan solen gick ner blev det en sväng till affären med min eldrivna trehjuling. Tyvärr hade jag misslyckats med att ladda batteriet, så det blev lite mer träning än vad jag räknat med.

Min personlige tränare och jag på kryssningsfartyget på väg till Antarctis

Min personlige tränare och jag på kryssningsfartyget på väg till Antarctis

Sedan grejade jag skink- och ost fyllda hamburgare med kantarellsås och sallad på bl.a. vitkål. Vitkål är bra som förrätt. Den skall tuggas jättelänge för att få igång saliven. När jag var nere i på Sommarsol så åt jag italiensk pizzasallad varje dag till förrätt. Jag hade valt bantningsmatsedeln för att lära mig vad som var bra att äta för att kunna gå ner i vikt. Det var inte kul – men lärorikt. Tyvärr är mitt minne inte så konstruerat att det vill bevara sådan kunskap särskilt länge. Men jag har en mängd recept som jag provar emellanåt.

Idag har jag friskat upp minnet med årets skatteregler. Jag har suttit och lyssnat på Björn Lundéns skatteinformation. Det är bra att lyssna till vad som är nytt om man som jag sitter där hemma och jobbar. Det är lätt att bli inaktuell i sina kunskaper. Jag är inte riktigt redo för det ännu. Efter alla dessa år med redovisnings- och skatteprogram som hjälpmedel så vet jag inte hur jag skall kunna klara mig utan. Men den dagen kommer säkert, då jag inser att det inte går att köpa dessa dyra program för bara Görans och min deklaration. Usch, så trist.

Dagen avslutades med redcore-träning, cykling och en kvart på gåbandet, totalt en timma. Vi gick igenom träningstiderna för redcoreträningen under våren. Jag skall träna två gånger/vecka och får gå där under åtta veckor. Sedan skall sjukgymnasten Marcus och jag göra en utvärdering. Vi skall diskuterar hur jag skall gå vidare med min träning. Träningen sker på vårdcentral och kostar 80:-/gång. Efter 900:- blir det gratis träning. Fantastiskt bra. Jag har redan drygt 700:- på mitt kort så det är inte långt kvar innan det blir gratis nu.

Vy tvärs ignom träningslokalen, vackra isberg i bakgrunden

Vy tvärs igenom träningslokalen, vackra isberg i bakgrunden

Imorgon skall jag börja på en annan träning, som en av mina vänner rekommenderat. Den är också 80:-träning. Men jag berättar mera om den i morgon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.