Akupunktur & Qi Gong

Jag var hos Sophie, akupunktören igår och hos Gudrun, qigonginstruktören idag. Ja det är verkligen ett heltidsjobb att se till att få kroppen att funka.
Benet hoppade inte i bilen på hemvägen. Det blev jag förvånad över. Och inte i natt heller. Jag sov hela natten på riktigt länge. Det är en otrolig känsla att få sova en hel natt i sträck. Jag känner sig utvilad och pigg när jag vaknar. Jag gick iväg till Sopie med tanken att det hjälper ändå inte så varför slänga ut dessa 500-lappar varannan vecka till ingen som helst nytta. Sophie berättade för mig att sådant här tar tid. Hon beräknade att det i alla fall behövdes minst 10 gånger. Jag gick med på att fortsätta ett tag till och det är jag glad för nu. Sophie tror att hon kan hjälpa mig att få ordning på mina nerver som hon säger har klumpat ihop sig. De måste bli upprörda så jag måste träna mycket.

egentillverkat silsmycke "Bocken med pauashellögat"

I morse ringde jag till en sjukgymnast som håller på med en särskild sjukgymnastik som heter Red Cord och beställde tid. Jag skall träna där under en period. Det skall bli spännande att se vad det är för slags träning.

Idag har jag som vanligt på tisdagarna varit på Qigong. Det är näst sista gången och vi har snart dragit i genom alla fem djuren. Bocken hinner vi inte med så den får vi börja med efter nyår. Jag skrev upp mig för fortsättning under våren trots att jag nog tyckte att det var lite väl märkvärdigt. Jag tycker att det är bra balansträning och jag förstår att om jag lär mig alla rörelserna utantill och får med andningen, så kommer det att bli mycket bättre. Det är nog först då min balans kan påverkas. Nu har jag mest full sjå med att följa Gudruns rörelser. Jag vill ju få den balans som Gudrun säger att man får genom qigong

ros av snäckor som fanns i spaavdelningen på Vejbystrand

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.