Teater Kattma

Styrelsemötet på Teater Kattma på tisdagskvällen blev ett givande möte. Vi diskuterade genomförandet av den kommande föreställningen ”Bländade”, som kommer att ha premiär till våren, närmare bestämt den 24 mars 2012 på Teater Sesam i Göteborg. Manus för föreställningen, med deadline den 1 januari 2012,  skrivs och regisseras som vanligt av allas vår manusförfattare och regissör Hans Sjöberg

Hans Sjöberg och Marie Anthony under repetionerna av "Skuggor"

se Hans egen beskrivning av den nya föreställningen på face book. Projektet finansieras genom bidrag bl.a. från VG regionen. Naturligtvis är det Hans som skrivit och regisserat de tidigare föreställningar som jag deltagit i.

ur teaterföreställningen "Skuggor"

Workshops pågår och repetitionerna kommer att starta den 20 februari och fortsätta fram till publikrepetitionen den 22 mars och genrepet den 23 mars med premiär den 24 mars. Naturligtvis är alla, som redan nu vet att ni vill komma och se oss spela i teaterföreställningen ”Bländade”, hjärtligt välkomna att höra av er till mig. Biljetterna kommer att släppas i februari. Teater Kattmas hemsida kommer att arbetas fram med alla uppgifter och också med foton tagna under repetitionerna. Det får ni titta på inom kort.
Vi diskuterade också kommande projekt. Bl.a en filmidé och en teaterföreställning med korta scener och fakta baserade på Hans fantastiskt ”braiga” bok om tillgänglighet som kommer ut inom de närmaste veckorna.  Boken heter ”Lathund för tillgänglighet – Om mötet mellan arrangemang och personer med funktionsnedsättning”.  Det är många som borde ta del av den boken och som jag också hoppas kommer att se den kommande teaterföreställningen.

ur föresällningen "Skuggor"

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.