Symboler

Idag skulle vi måla våra symboler föreslog Alina på målarkursen. Det är inte så lätt att tänka så. Vad har jag för symboler. Vilka symboler har du i livet? Vi resonerade och försökte att uttrycka oss enligt Alinas instruktioner. Hon vägledde oss genom frågor om hur vi såg på oss själva och ex vilket djur eller annat som vi tänkte på. Usch det var knivigt. Jag bestämde mig för att solen betydde mycket i mitt liv och så naturligtvis kycklingen som jag lärde mig att måla av pappa redan när jag var mycket liten. Det var fint tyckte Alina, min speciella stil sa hon på sitt positiva entusiasmerande glada sätt. Så här blev det

mina symboler: solen och kycklingen

Jag vet inte om jag kan instämma, men hennes entusiasm smittar av sig, så jag skall fortsätta öva. Kanske kan jag bli en ny sorts Chagall om jag bara övar riktigt ordentligt. Alina målar två målningar per vecka. Skall jag bli nå´t så får jag nog ligga i.
Så här ser Alinas målningar ut. Jag måste säga att de verkligen ÄR Alina

Akrylmålning av Alina Witwitzka

Hela ateljén är fylld av hennes målningar. De är lika men alla så olika. Man ser nya detaljer överallt och blir jätteglad. Tack Alina.

 

2 svar på ”Symboler

  • Hej Jea
   Så klart att du skall börja måla. Det är jättekul.
   Jag har svårt att komma igång med allt jag gör om jag inte går på kurs också. Jag behöver alltid en spark i baken innan jag kan komma igång. Nu är jag jätteinspirerad och hoppas kunna fortsätta även efter att kursen tagit slut.
   Men det vet jag aldrig. Ibland hittar jag något annat som tar all tid. Det blir vad det blir. Må så gott/BM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.