Romeo i rullstol

Ja så heter Teater Kattmas senaste projekt, Romeo i rullstol. Det är sponsrat av VG-regionen och ABF. Styrelsen hade sitt sista möte igår kväll innan allvaret tar vid. Allt skall diskuteras igenom. Regissören och manusförfattaren Hans Sjöberg missar inte en enda detalj. Marknadsföring, hemsidan, ekonomi, bemanning och rutinerna för biljettbokning skall vara genomdiskuterat så att inget oväntat händer. Manuset är klart den sista december för överlämnande till skådespelarna. Vi har tittat på teaterlokalen Sesam som ligger vid Chapmans torg. En helt fantastisk lokal. Det riktigt luktade mysig teater, en härlig känsla. 50 personer skall få plats i gradängen. Lokalen såg inte så stor ut och det är mysigt.

Några workshops har genomförts. Bilder kan ses på Hans Sjöbergs facebooksida men här kommer några

Systrarna i Teater Kattmas kommande pjäs. Premiär på Teater Sesams lilla scen 24/3 2012. Systrarna heter i verklighten Elisabeth Falk och Marie Anthony. Manus & regi Hans Sjöberg.

       Det här är bilder från en workshop-scen där jag febrilt skriver i min blogg. Min syster blir jätteirriterad över att jag inte tagit hand om hennes kära katt under tiden hon varit borta. Det kunde ha slutat i katastrof.

Den 20 februari startar repetitionerna. Själv har jag bara en biroll, men varje onsdag skall jag vara med och träna fram till publikrepetitionen den 22 mars och genrepet den 23 mars.

Alla ni som redan nu vet att ni vill komma och se föreställningen är hjärtligt välkomna att höra av er till mig. Premiären  är den 24 mars kl 19 och Teater SESAM är platsen. Ytterligare föreställningar är tisdag 27/3 – fredag 30/3, onsdag 4/4 –  torsdag 5/4, onsdag 11/4 – fredag 13/4, onsdag 18/4 – fredag 20/4 och till sist onsdag 25/4 – fredag 27/4. Det kommer att kosta en hundralapp och 60 kronor för yngre och äldre. Marie jobbar med hemsidan. Gå in på http://www.teaterkattma.se/. där ser ni allt ni behöver.

4 svar på ”Romeo i rullstol

 1. vad spännande att ni ska spela mer teater! vet inte om det är brukligt att önska ”lycka till” men sjöberg är ju inte vidskeplig. om jag är kvar i staden så ser jag fram emot att se er på ”Sesam”. är ”romeo i rullstol” ett större projekt, eller arbetsnamnet på pjäsen?
  undrar en f.d ”romeo på kryckor” 😉

  • Så kul att du hör av dig Tore. Ja du var ju den förste Romeo i rullstol, i alla fall i min värld.
   Projektet som riktar sig både till fysiskt funktionsnedsatta och normalt rörliga och som fått bidrag heter Roneo i rullstol. Själva föreställningen som har premiär den 24 mars heter ”Bländad-om två systrar”.
   Jag har bara en pytteliten bi roll som jag delar med Mias dotter Emilie. Jag hade ju en liten biroll i din Romeoföreställning också. Jag undrar när jag får rollen som Julia. Kanske är jag för gammal. Det är ok för jag har ju ändå min egen Romeo här hemma.

   • Annie har gjort en fin fotobok med teaterbilder; där är ju vi, du och jag, som ett annat fint kärlekspar i Skuggorna- filmen. Det är nog den scen/roll som jag uppskattade mest! Vi är så fina, nån sa att du såg ut som isl. sångerskan Björk 🙂

    • Jag har just skickat ett mail till Anni och frågat om vi kanske kan träffas i VSA´s lokaler och kolla på fotoboken. Det vore jättekul att träffa er alla efter så lång tid och prata gamla minnen. Vi får se vad hon svarar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.