Raven

Ja, jösses, det var en jobbig dag. Jag har inte ens hunnit att äta ordentligt. Dagen började med att de ringde från inramningsaffären och meddelade att de tre dukarna som jag lämnat in var färdigspända.

Raven

Raven

De hade gjort ett superfint jobb. Med kraftiga spännramar hade de fått duken att bli perfekt gung i, inte för mjuk, lagom hård. Den töjer sig alltid lite när jag målar. Det kostade 1.500 kronor för alla tre. Bara materialet för en av dessa stora målningar går alltså på uppemot 800 kronor om jag lägger på lite för färg och penslar och inte räknar in min arbetstid och alla kursavgifter för målarutbildningen. Men det är värt varenda krona. Jag började jobbet klockan 12 och var klar vid sex-tiden på eftermiddagen. När jag började hade jag som vanligt ingen aning om hur det skulle bli. Det liksom växer fram under arbetets gång. Jag var nog inne på att det skulle bli något med fågel men jag visste inte hur det skulle se ut. Det blev en överraskning och jag känner mig faktiskt riktigt nöjd. Man kan kanske undra vem som har lust att hänga en stor svart korp på väggen hemma i vardagsrummet. I värsta fall får den stå i garaget om ingen vill ha den. Nu har jag ”bara” fyra stora målningar kvar som måste vara klara till den 21-22 september inför Konstrundan Västra Hisingen.

2 svar på ”Raven

  1. Hej igen! Det blir inga problem!! Du har LYCKATS igen. De som ”skådar” ser och tänker mycket om Raven OCH det är väl det som är KONSTEN: Hej, hej! KRAM Rosita..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.