Målning och kundaliniyoga

Idag är det två stora programpunkter på programmet: målning 11 – 15 och kundaliniyoga 19  – 20.30. Det är en otroligt stor lycka att få ha möjlighet att göra sådana fantastiska saker. Jag njuter varenda sekund av båda sysselsättningarna.

Natalia i full gång på målningskursenpå VSA

Natalia i full gång på målningskursenpå VSA

Att få vara med Natalia i så många timmar och få ta del av hennes kunskaper i måleri är otroligt lärorikt. Att höra hennes funderingar och hur hon talar om vad som skall göras för att få fram ljuset eller djupet i målningen och hur penseldragen gör skillnad är som bra musik i mina öron. Jag känner mig lite stressad av allt som jag måste göra nu. Det är bara 1½ vecka kvar till jag skall hänga upp bilderna på Vingen i Amhult och teaterrepetitionerna har tagit mycket plats. Där är generalrepetition på fredag och premiär på lördag. Men med hjälp av Beckerdals piller och ’Fampyran och yogan klarar jag det mesta.

Det är ljust ute tidigt på morgonen nu och himlen är alldeles blå. Det går inte att vänta på att trivseln skall komma av sig självt ens då. Men det hjälper. O sköna tid!

1 svar på ”Målning och kundaliniyoga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.