bakrus efter överansträngning

Igår var jag verkligen på G. Jag var pigg som en mört och glad över allt roligt jag skulle göra. Natalia var hemma på grund av sjukt barn, men jag jobbade på själv. Efter att ha stått och suttit om vartannat i fem timmar åkte jag hem. Jag tyckte jag hade varit superduktig och kände mig nöjd.

Annette Westberg

Annette Westberg

På kvällen åkte jag till kundaliniyogan. Jag gjorde allt Anette sa att vi skulle göra. Det var djupandning, eldandnng, ryggflex, sidoflex, höftflex, växla höger – vänster ben och arm rakt upp, ner i babypose, rulla upp och kuta-svanka som katt och ko. Ja jösses som jag jobbade på. Med andningen som hjälp kan man genomföra allt. Och det gjorde jag.

Men så fick jag bakrus idag. Det kommer som ett brev på posten. Har jag tagit för mig mer än vad kroppen gillar så får jag en spark därbak. Så idag blev det inte särskilt mycket uträttat. Hela kroppen känns som om jag druckit några flaskor rött vin. Jag tror det skulle kännas så i alla fall. Sådana dagar är urtrista. Jag hoppas verkligen det hinner gå över tills i morgon för klockan 10 är det mjukyoga och sedan 12 – 15 är det måleri på VSA för Natalia igen. Håll tummarna för att det skall gå vägen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.