Målar, målar och målar

Jösses så fort dagarna springer iväg när man har det trevligt. Jag målar och målar och däremellan är vi hos mamma och klipper gräset eller går på vattengympa. Det behövs inte så mycket mera sysselsättning när sommartid är här. Solen lägger beslag på mycket energi så kroppen går liksom ner i varv. Den behöver inte så mycket sysselsättning. Det där med siesta är inte så dumt. Men jag blir lätt uttråkad om jag inte har bra sysselsättning, så jag jag målar.

Jösses flickor

Jösses flickor

Efter att jag gått på kurs hos Natalia så har jag börjat måla sånt som man kan se vad det är. Det brukar tillfredsställa människor som alltid frågar: vad föreställer det? Jag är inte helt säker på att det är min melodi, men ett litet tag till kanske. Vi får se

 

 

Natalia har utsatt oss för olika utmaningar. En dag fick vi i uppgift att måla naturen. Det är det bedrövligaste jag vet att måla. Jag fotograferar hellre naturen.

Men det blev nåt ändå.Natur á la BM

Just nu tränar jag på att måla olika fåglar. Triptischen som skall stå på framsidan av huset under konstrundan Västra Hisingen den 21-22 september hade jag tänkt skall vara fyllda med fåglar. Tänk att fylla tre dukar, 1,50 höga och 1,20 breda, med fåglar.
Jag visade fågelmålningen för Natalia men hon blev inte alls impad. Jag som tyckte att jag ansträngt mig så himla mycket för att få till fågeln som dök. Jag tror att hon tyckte att det där var inte jag. Det var nog för likt en fågel. Jag växlade om med lite intuitivt. Att leka med färg och få motivet som en överraskning, det är kulDet skall bli jättekul att se vad som kommer ut nästa gång. Hoppas det blir fåglar eller åtminstone en

1 svar på ”Målar, målar och målar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.