Konstrundan 2017

Klockradion bredvid visar 06.08. Jag knäpper på och får till min förvåning höra signaturmelodin för p1-programmet ”Ord för dagen”. Slut klockan 06.08. Det skall ju börja klockan tio i sju. Jag får höra hur lördagens radioprogram fortsätter. Jag blir jätteförvånad. Det är lördag idag. Jag som trodde att det var fredag. Som pensionär är det inte särskilt viktigt om det är fredag eller lördag. Vi brukar alltid köpa räkor för fredagskvällen. Vi glömde helt bort det igår. Det är säkert därför jag trodde det var fredag idag.

Konstrundan 2015

Konstrundan 2015

Konstrundan 2015 Korv i pergolan

Det har blivit en vana att sätta på radion strax efter sex. Det är då som de bästa nyheterna sänds. Alla diskussioner och analyser blir inte avkortade så som de blir senare under dagen. Och så är det så skönt att bara ligga och lyssna. Ibland när jag är trött så råkar jag somna om. Men det gör ju inget. Det är ännu många timmar kvar av dagen.
Jag gläds verkligen över dagen som kommer. Än är det ljust och jag kan vara i verandan hela dagarna och sitta och måla.

Konstrundan 2015 Korv i pergolan

Konstrundan 2015

Det har blivit som ett gift att måla. Nu närmar sig utställningen med stormsteg. Jag är nästan färdig med måleriet nu. Det är bara tre stycken små dukar kvar som skall föras färdiga. Sedan skall allt hängas upp. Jag har räknat efter och jag tror att det blir runt 45 målningar som skall placeras runt omkring i vardagsrummet och ute i verandan. De stora fågelmålningarna skall hängas under pergolan, där grillen skall stå. Vi tänkte bjuda på grillad korv med bröd och lite dricka till. Det är bra för då stannar besökarna lite längre och småpratar med varandra. Jag skickade ut inbjudningar per mail igår och har tidigare lagt ut det på facebook.

Konstrundan 2015 Fikapaus för grillmästaren

Konstrundan 2015 Fikapaus för grillmästaren

Idag har vi hängt färdigt i vardagsrummet. Nu återstår infoblad och visitkort. Sen är bara att hälsa alla välkomna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.