Homeopatmedicin utan biverkningar

Så skönt, jag är på G igen. Inga biverkningar som gör mig trött eller yr eller sjuk på något annat sätt, av alla de sätt som biverkningarna gör med en.

Målningarna är upptryckta

Målningarna är upptryckta

Jag startade dagen med att åka till Mölndal för att hämta trycken av målningarna som vi skall sy in på ryggen på kapporna. Arbetsförmedlingen gav oss klart besked igår om att arbetsträningen kunde få fortsätta ända till och med utställningen den 13 september. Nu fick vi ny gnista. Nu har vi ett fastställt mål att jobba oss fram emot. Då är det skönt att veta att kroppen är med en.
Jag fortsatte min utflykt till doktor Löfving. Han gav mig botoxsprutor i vänsterbenet. Sprutorna hade hämtats ut från Apoteket för drygt 2 tusen spänn. Det första besöket då jag undersöktes och vi diskuterade läget kostade 1.500 och samma kostade besöket idag. Det är super-

Omsorterad pillerburk

Omsorterad pillerburk

supermycket pengar, men om jag får sova på nätterna är det guld värt. Nu har jag i alla fall högkostnadsskyddet max 2.200:- för mediciner fyllt. Jag skall tillbaks till doktor Löfving igen om 14 dagar, så visst då ryker väl 1.500 kronor igen efter vad jag förstår. Och sedan skall jag få mera sprutor och skall på besök igen och besöken ingår inte i högkostnadsskyddet. Det gäller att välja här i livet vad som är värt sitt pris och inte. PUH! Det är inte så lätta beslut när man inte har en alltför välfylld plånbok.

På promenad med pumpstavarna

På promenad med pumpstavarna

Jag kommer att skriva framöver om hur det fortskrider med spasticiteten och om botoxen hjälper. Jag berättade för doktor Löfving om Fampyran. Han tyckte den medicinen var skräp. Det sa han redan när jag var där första gången och nu när jag berättade om hur det blev i söndags, när jag tog ett Fampyrapiller för att bli pigg, så log han bekräftande. Jag har också ringt till homeopat Beckerdal och frågat vad han föreslår att jag skall göra med min trötthet. Nu har jag sorterat om pillrena i pillerburken. Ingen yrsel och inga biverkningar, så nu är jag ok för att ta mig en runda med mina fina pumpstavar igen.

2 svar på ”Homeopatmedicin utan biverkningar

 1. Hej !
  Fick Apis D6 för klåda och utslag ,efter ett par dagar fick jag en frukatansvärd huvudvärk och illamående, höll uppe efter 4 dagar , och tog intet ,men efter ett 5 dagar var klådan och såre i huden outhärdliga och försökte igen med Apis ,men samma hände fruktansvärd huvudvärk och yrsel !
  Mvh Inga

  • Hej Inga
   Oj då, vad är Apis D6 för något? För vad tog det?
   Visst är det tröttsamt med alla biverkningar.
   Jag hoppas du lyckats hitta något annat som hjälper//Mvh Britt Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.