Homeopatmedicin

Vet ni, jag har hittat en ny låt. Ja, ny är den väl inte, men för mig. Jag har aldrig lyssnat till Prince förut, men nu. Nu lyssnar jag till Cream varje morgon. Det har blivit min morgongympa. Gör det du också. Gå in på http://www.lastfm.se/music/Prince/_/Cream.

E-vitamin och vitamin B-3

E-vitamin och vitamin B-3

Den sätter verkligen fart på hormonerna. Jag sätter upp ljudet och sedan rör jag mig som en galning med höga steg och armarna sprattlande upp och ner i luften. Jag känner sådan lyckokänsla. Det behövs nu när mina homeopatpiller tagit slut. Jag skall iväg till homeopatdoktorn nu på torsdag eftermiddag. Åh, det skall bli skönt. När jag inte tar mina piller så blir jag så himla knäpp. Humöret går högt upp eller långt ner. Sådan ojämnhet är jättejobbigt att stå ut med. Allt mellan gråt och tandagnisslan och skratt och glädje. Och mycket sömn. Kroppen får liksom aldrig nog. Så kan man inte ha det.

GP 2015.01.12

GP 2015.01.12

Jag läste en artikel i GP för ett tag sedan, där artikelförfattaren ondgjorde sig över lurendrejeriet med homeopatpiller. Man skriver att hotet om att ”antroposofisk medicin” skall innefattas av läkemedelslagstiftningen och likställas med preparat vilket genomgått omfattande studier och att det är mycket illavarslande och att regeringen måste ta sitt förnuft till  fånga snarast. Sjuka människor skall inte behöva riskera att bli lurade genom att växtavkok och ”magiskt” vatten av okunniga politiker inlemmas i läkemedelslagstiftningen.

Artikel i GP 2014.06.17

Artikel i GP 2014.06.17

PUH. Om de bara visste hur man har det när man hela tiden råkar ut för alla biverkningar som sjukvården och dessa mot homeopatmedicin protesterande läkare skriver ut. Jag ser dessa läkare som hantlangare för pillerföretagen, som använder oss sjuka som försökskaniner. De tar inget ansvar för all sjukdom som orsakas av skolmedicinerna. Om det kunde man läsa i en annan artikel i GP 2014.06.17. Jag minns en liten tidningsnotis hos min förra homeopatdoktor syster Estrid där det stod: Jo då, medicinerna verkade, men bara biverkningarna. Och så har jag det. Så jag längtar till torsdag eftermiddag, då jag åter kan fylla på min dosa och då jag kan återfå mitt goda humör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.