Homai – en resa i livet

Tänk att jag fick sova hela natten nästan i ett sträck. En ampull klockan halv sju på kvällen och så vågade jag ta TVÅ stycken klockan 22 precis innan jag gick till sängs. Jag vaknade vid 4-tiden av att stötarna satte igång och satte genast igång med att stretcha. Jag drog fötterna bakåt utåt sidorna och upp under ryggen. Det är ingen enkel stretching som jag kör med. Efter en kort stund gör det ont och då får jag göra på ett annat sätt om inte spasticiteten gått över. Men tro det eller ej, NU GICK DET ÖVER. Jag kunde vända mig på andra sidan och somna in på nytt redan efter en kvart.
Klockan halv nio i morse vaknade jag helt utsövd. Jag visslade till frukosten, som jag inte gjort på riktigt länge. Alltså får man bara sova och bli riktigt utsövd då är livet enkelt att leva.
Med lätta steg gick jag till bilen och for till VSA för att måla. Å, det är en stor lycka. Mellan 10,30 och 14 stod jag och målade. Jag känner knappt allt ontet i sidan. Efter att jag varit hos gynekologen och fått veta att det inte var livmoders- eller magcancer så känner jag mig lugnare. Det är säkert höftkulan som gått ur spår. Jag har funderat över om jag kanske skall ringa till ortopeden och fråga om det men det får bli i en annan dag. Det är så tröttsamt att ha än det ena och än det andra så jag får ta det lite pö om pö. Jag vilade ett par timmar efter målandet och satte klockan på ringning ifall jag skulle råka somna. http://www.teaterkattma.se/pjas/homai/affisch/affisch.jpgSen Sen bar det iväg igen med bilen till Dahlheimers hus där teater Kattma visade föreställningen Homai. Föreställningen handlar om en resa i det inre. Skådespelarna sitter på tåget och tror att de skall komma fram till Göteborg resp. Sundsvall men oj vad de bedrar sig. Här gäller det att lära sig att tänka över sin livssituation och resa i takt med sig själv. Jag finns med på ett hörn, eller rättare sagt på duken. Och så kan man se mig i biljettkassan. Alla är hjärtligt välkomna. Jag skulle vilja att alla hade möjligheten att komma och titta för det är en tänkvärd föreställning. Och dessutom med fantastiskt fin musik som Tobbe och Calle gjort. Jag har fått en egen cd och den går ständigt i bilen.
Nu skall det bli spännande att se hur det kommer att gå med sömnen nästa natt. Jag skall prova med lika många ampuller som förra natten.

Ett svar på ”Homai – en resa i livet

  1. Hoppas det går bra med sömnen! ,, för det är allt A-O. Konstigt B-M. Det där om sidan!!llGallgångsproblem eller? Var är det??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.