Fullt upp

Oj, oj, det är mycké nu. Jag hinner liksom inte med. I fredags hängde vi mina målningar i kulturhuset Vingen. Jag hann inte göra klart de tre sista som jag tänkt ha med. En äär så gott som klar, en är halvklar och en är inte ens påbörjad. Kanske fyller jag på efter hand, kanske får de vänta tills nästa utställning framåt hösten.

Upphängning inför konstutställningen på Vingen

Upphängning inför konstutställningen på Vingen

Det blev fantastiskt bra. Lokalens ena långsida består av bara fönster. Tillsammans med alla spottar får målningarna rikligt med ljus. Det gör att de blir mycket klarare i sina färger.

Raven fick en egen plats

Raven fick en egen plats

Igår var alltså första  utställningsdagen. Jag var där och lade in prislistor och lite annat infomaterial och talade med Monica som driver caféet och hyr ut utställningslokalen. Hon skulle ta hand om allt för mig. Jag berättade för henne att jag inte kunde stanna längre än en timma, för jag måste in till stan för teaterrepetition. Jag satte upp några reklamaffischer vid köpcentra i  närheten. Teaterrepetitionen höll på hela dagen. Jag kom hem klockan 19. Då är jag inte särskilt stor i korken. Supertrött alltså. Påsarna med olika mjölsorter har stått framme på bänken några dagar.

Frukostbröd med fem olika mjölsorter och russin, nötter, fil, äpple och sirap

Frukostbröd med fem olika mjölsorter och russin, nötter, fil, äpple och sirap

Jag hade tänkt att jag skulle baka det där nyttiga brödet som jag hittade ett recept på i byrålådan häromdagen. Så jag gick upp tidigt i morse. Mammas gamla assistent kom till användning. Det händer inte särskilt ofta, men den är guld värd vid sådana här tillfällen. Jag vet inte vem jag fått receptet av men jag vill berätta att det blev jättegott.
Nu har jag turbovilat i en timma. Klockan halv tre skall vi samlas inför en ny föreställning av ”Alla Har Fel”. Och i morgon har den andra föreställningen för den här veckan. Sedan är det tre helger kvar. Gissa om jag längtar dit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.