Decemberarbete

Den första veckan i december månad gick i revisorns tecken. Det blir så, så här i slutet av året. Kontrolluppgifter skall förberedas och lönerna stämmas av och periodbokslut skall upprättas för eventuella inbetalningar av pensionsförsäkringar. När året närmar sig sitt slut så blir allt så definitivt. Kanske kan det inte ändras efter årsskiftet. Och allt som inte ställts i ordning efter förra årsbokslutet måste nu rättas till. Det blir mycket sittande. Jag har svårt för att ta mig för det där med träning när jag håller på med revisorsarbetet. Jag sitter och håller på tills jag känner mig klar. Det är precis som förr. Jag kan sitta hur länge som helst. Nu när jag har tid och inga tidredovisningar så kan jag ta det lugnare.

GP-guiden 2013.12.10

GP-guiden 2013.12.10

Jag lyckades få in annons i GP-guiden. Det var inte så lätt men det gick till slut. Och igår kom den in i GP. Jag blev jätteglad och det blev jättefint.

En av kvällarna var vi iväg på Trulsegårdens bibliotek i Torslanda. Göran höll föredrag om Galapagos.

Fregattfågelhanne som blåst upp sig för att fånga en hona

Fregattfågelhanne som blåst upp sig för att fånga en hona

Tänk att ha möjlighet att berätta om sin egen semesterresa utan att bli avbruten och alla sitter idel öra och lyssnar. Det är kul även för mig. Jag var ju med på resan och känner lyckan av att ha fått vara med om allt det där fantastiska. Gå in på www.hilmatravel.se och kolla du också. Där berättas om alla de olika föredragen som Göran håller.

Ni har väl kollat in under rubriken Konst här i min hemsida. Där har jag lagt in alla mina målningar på ett nytt sätt. Jag tycker det blev riktigt proffsigt nu. Klicka på målningen och du kan se den förstorad. Med pilen i sidan tar du dig vidare till nästa bild. Det saknas uppgift om målningarnas storlek och det skall jag lägga in när jag hämtat hem allt från utställningen hos VSA. Då kan jag mäta. Utställningen pågår t.o.m den 19 december.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.