Äntligen hemma

Jag ringde till en av mina söner och bad om hjälp. Han kom med sin skåpbil och parkerade utanför VSA. Nu har jag hämtat hem de tre stora dukarna som jag tänkte måla i VSA´s ateljé på Karl Johansgatan. Tyvärr är det för trångt där och för mycket folk som vill prata. Jag är inte som Lerin. Han sa i en intervju, när de frågade honom om han inte stördes när det var så många människor inne på Sandgrund när han satt och målade, att han hade lätt för att stänga av. Det har inte jag. Kommer det någon som tilltalar mig så kan jag inte stänga av. Men han är stor han och kanske mera van. Jag är inte riktigt i samma position.

Målarateljé i uterummet

Målarateljé i uterummet

Det känns faktiskt riktigt jättehäftigt att ha så stora dukar att ta sig an. Och jag slipper att åka in till stan varje gång jag skall ta ett penseldrag. Det känns riktigt mysigt. Än så länge är jag inte riktigt säker på hur det skall bli. Men jag kämpar på. Många fåglar blir det. Jag tycker alltid det är spännande att se vart det bär hän. Innan jag börjar har jag bara en pytteliten aning om vad det skall bli. Sedan bär det iväg och blir något helt annat i slutet. Jag blir alltid lika förvånad över resultatet.

Torslandatidningen 4 september 2013

Torslandatidningen 4 september 2013

Torslandatidningen kom och jag läste artikeln som handlade om Konstrundan Västra Hisingen den 21-22 september där jag skall vara med. Det skall verkligen bli spännande att ställa ut mina målningar här hemma. Jag hoppas det kommer riktig mycket besökare och tittar.

2 svar på ”Äntligen hemma

  1. Ska bli roligt att se. Var Du bor vet jag, funderade lite på öppettider och var de andra har sina visningar för det heter väl Hisingen runt. Vi tänkte komma på lördag några stycken! Mvh Rosita. Vi ses.!! Hoppas tavlan – Danserskan är tillgänglig då. Let me se.. bye bye.

    • Så kul att du och dina kompisar kommer. Ni är hjärtligt välkomna. Jag tänkte skicka dig en broschyr nu i veckan. Där kan du se alla 41 som ställer ut i Västra Hisingens Konstrunda. Den kommer med posten snart. Naturligtvis finns Danserskan på plats. Men hon finns i kulturhuset Vingen vid Amhults torg, bakom ICA Maxi, där alla utställarna visar ett av sina alster. Jag rekommenderar er att börja där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.