Teckningsutbildning

Nu har jag verkligen fullt upp. Jag växlar mellan att få igång projektet kappor, med yoga, teater, vattengympa och måleri.

Teckningar för ansökan till konstskolan

Teckningar för ansökan till konstskolan

Jag skall ju anmäla mig till konstskolorna. Den första ansökningstiden går ut den 15 april, så det är brådis nu. Jag berättade för Natalia på VSA att jag behövde hjälp och hon var inte svårbedd. Göteborgs Konstskola har en tvådagarskurs nu i helgen. Den skall hjälpa mig att få fram bra arbetsprover till ansökningshandlingarna. Rektorn på målarskolan sa att teckningar var ett krav. Jag som aldrig tecknat. Jag sa till henne, att det där var inte min grej och undrade om det verkligen var tvunget. Ja svarade hon, det måste vi ha, plus

Professionell guide behövde köpas in

Professionell guide behövde köpas in

fyra stycken målningar. Målningarna är inget problem, mer än att jag inte vet vad jag skall välja, som visar det de vill se. Och vad det är har jag ingen aning om. På fyra stycken kartongark 70 x 100 cm skall jag fästa upp teckningar, som visar vad jag kan. PUH, jag kan inget ju.

Nu tränar jag varenda dag, hemma och hos Natalia. Det är supersvårt men himla kul. Jag har en vecka på mig. Sedan skall jag vara väl förberedd för att skicka in den första ansökan till Göteborgs konstskola. Sedan blir det Valands skola i maj och den tredje Domens konstskola i juni. Det är jättespännande att se om jag har en chans att komma in. Det får jag svar på inom de närmaste månaderna. Jag försöker att inte tro alltför mycket. Det är ju inte särskilt kul att bli ratad. Men då har jag ju kapp-projektet att ta till och det kräver också en massa tid.

2 svar på ”Teckningsutbildning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.