Teater och film- tvära kast

Jag har just återkommit från ett styrelsemöte i den lilla teaterföreningen Kattma, som jag är med i. Det är seriösa diskussioner med protokoll som Hans, manusförfattaren och regissören, skriver ut åt oss och följer upp vid påföljande möte. Nu var en av de stora diskussionspunkterna hur bemanningen ser ut och vilka repetitionstider vi skall delta i under våren. Föreställningen ”Allting finns” har sin premiär den 9 mars klockan
19 i ABF-husets bottenvåning i Allén nere vid Järntorget.


Detta är den preliminära affischen för teaterföreställningen ”Allting Finns”
Jag skall vara värd och kommer att ta emot er. Jag hoppas ni blir riktigt många.

En av diskussionspunkterna vid mötet var också Kattma-dagen den 21 februari i samma lokaler klockan 19. Alla är hjärtligt välkomna. Vi kommer att underhålla med trevliga berättelser och sång och spel. Själv skall jag berätta om hur det är att hitta fram till den sysselsättning jag alltid önskat mig med hjälp av min MS-diagnos. Man måste få hjälp på traven när man skall förändra sitt liv. Sjukdomen MS blev min hjälp.

Och tänk att Hans hade tagit med en punkt som hette ”Britt Maries idé”. Jag blev jätteglad. Idén känner ni redan till: det skall handla om Hilma och Alaska. Så nu börjar vi dra i många tåtar vad gäller det projektet. Det kanske blir verklighet ändå. Jag kan knappt tro att det kan vara sant. Men det är lång väg kvar, PUH, alltför lång. Gå in på videobloggar här på min hemsida och kolla Görans föredrag och känn er inspireras. Vårt första planeringsmöte blir den 23 januari. Spännande, eller hur?

"The three lucky swedes"

”The three lucky swedes”

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.