Spaniensemester

Mot Spanien. Allt skulle med, tyckte jag. Men det tyckte inte Göran och efter ytterligare funderingar så tyckte väl inte jag heller det. Hur skulle det kunna bäras eller köras? En elmoppe, en rullator, två resväskor, en ryggsäck och en handväska. Och så jag som inte kan gå mer än ett kort stycke med krycka. Det blev liksom lite för mycket kom vi på när vi packade in i bilen på väg till flygplatsen. Jag var tvungen att välja. Och då valde jag elmoppen och kryckan. Med moppen så visste jag att jag skulle kunna gå med de andra på promenader och om jag ville gå uppför trappor eller där det var alltför omöjligt att ta mig fram med moppen så var det bra med kryckan. Jag fick välja bort träningen.

San Pedro i januaiskrud2013

San Pedro i januariskrud 2013

Väskorna checkades in och for iväg på bandet. Även elmoppen checkades in och moppen och batteriet fick var sin incheckningslapp (eftersom batteriet plockades loss). Sedan kördes elmoppen till ett inlämningsställe för udda gods och togs om hand där. Kvinnan frågade om jag kunde gå eller om jag behövde hjälp, men jag kan ju gå med kryckan, så jag valde bort hjälpen. Efter 3,5 timma så landade vi på Malagas flygplats. Det var sent på kvällen och mörkt. Från nollgradigt där hemma så hade temperaturen ökat till säkert 15 grader plus. De varma vinterjackorna åkte av. Vi knallade ner för att ta emot bagaget. Det är långt men med alla rullbanden så går det ganska bra. Väskorna kom som vanligt på bandet och sist kom elmoppen. Den såg så liten och ensam ut där den stod  och sakta kom åkande fram emot oss på bandet. De hade som vi även märkt vid tidigare resor, öppnat och kollat batteriet. Det blir alltid lite strul innan vi får igång moppen efter det, men det funkade efter en stund. Så bar det iväg till biluthyrningen. Hissen ner, nej det blev fel, hissen upp igen och så bort till hållplatsen för att bli upplockade av en transferbil med kärra. Allt lastades in för transport till biluthyrningen. Där stod vår stora semestervagn. Stor för att få plats för elmoppe och barnvagn.

Framme i Nueva Andalusia

Framme i Nueva Andalusia

Väl framme, efter 5 mils åkande, lastades allt in i svägerskans hus och elmoppen ställdes på laddning inför nästa dags utflykter. Bordet stod dukat med spansk torkad skinka och andra godsaker och sängarna var bäddade i våra rum. PUH, så skönt att vara i Spanien.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.