Operaklänningen

Amerikanska blåbär

Å så härliga dagar det är nu.Det riktigt flammar av alla färgerna. Oktober är min älsklingsmånad. Jag verkligen ser alla vackra träd som bytt utseende. De är knallgula eller orangea eller riktigt röda. Jag får så mycket energi av allt det vackra
.NyponhäckanNyponhäcken

Nu har jag sytt i två hela dagar för att få klar min nyårsklänning. Ja det skulle bli en nyårsklänning till förra året men den blev liggande eftersom nyårsaftonen kom så snabbt. Nu tänkte jag att jag skulle kunna ha den på min födelsedag på Operan i Paris. Det är bråttom nu, för vi åker om två dagar.

Nyårsblåsan får bli operablåsan

Nyårsblåsan får bli operablåsan

Det var inte så enkelt. Min figur är inte som förr. Brösten tar liksom vid strax ovanför där midjan börjar. Och midjan är nästan helt borta. Det är rakt ner hela vägen. Som en stubbe. Och tyvärr bara 152 centimeter hög. Eller kort. Jag har valt en modell som passar bra till en slank person. Det såg så fint ut på bilden. Den där rundklippta kjolen som skulle ta vid i höjd med ljumsken, under en åtsittande mellanslå över höft och mage, hamnar för långt ner. Det blir inget kvar av benen. Och några högklackade finskor kan jag ju inte ha. De skulle annars kunna ge mig den höjd jag behöver. Men jag får hitta på något annat idag. Det brinner i knutarna.
Om jag kortar av höjden på mellanslån. Då kommer kjolen högre upp. Det här blir inte lätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.