Naturmediciner skall göra mig superpigg

Idag har jag besökt en homeopat i Västra Frölunda. Han heter Roy Beckerdahl. Han var verkligen entusiasmerande. Jag har ju varit hos många olika slag av hälsodoktorer tidigare så jag är berest. Tyvärr slutar jag aldrig att prova på nya ideer. Så när mina kompisar, varav den ena har MS, sa att jag måste besöka Beckerdahl, så hoppade jag på även det. Det var inte så lätt att få tid. Jag har väntat ända sedan i somras. Väntetiden är alltså flera månader. Och jag måste säga att jag förstår att han är omtyckt.

Höstlöv

Höstlöv

Jag fick titta in i en kamera som lyste in i mina ögon. Efter att han tittat klart berättade han att jag hade otroligt lågt blodvärde. Det har vi alltid sagt mina syskon och jag, att vi haft. Han ställde en mängd frågor om min bakgrund och hur jag mår och lever. Jag har mycket bra immunförsvar sa han. Glad och redan pigg efter besöket knallade jag ut genom dörren med en liten påse fylld med piller som skall göra mig ännu piggare. Och 740:- fattigare. Det känns jätteskönt att få bekräftat att jag hade så lågt blodtryck. Då förstår jag varför jag alltid är så himla trött och att allt känns tungt. Men med kraftig envisa så drar jag mig fram. Allt för att behålla ett bra humör och för att ha ett trivsamt liv. Nu hoppas jag få lite mera medvind. Det skall bli superkul. Undrar hur det kommer att kännas. Jag ser fram emot det med stor glädje.

5 svar på ”Naturmediciner skall göra mig superpigg

  1. Hej på DIG, kära kusin B-M. Jag undrar lågt blodvärde går ganska lätt att få upp och underlättar mycket, för livskvaliteten. , Lågt blodtryck, vad gjorde han åt det.? Vad hade Du i blodvärde.?

    • Jag är jättepigg och klarar av hur mycket som helst. Det ser du säkert i min blogg. Jag märker stor skillnad när jag inte tar mina piller som Beckerdal ger mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.