Mina kära bloggläsare

Min väninna tycker att jag skriver att jag gör så himla mycket att det ”köver” sig för alla er läsare. Därför frågade jag en kompis, se mailen:

Åh, jag får tacka för den fina presentationen jag fick i din blogg! Du skriver så bra och intressant. Tack för att du delar med dig av dina erfarenheter!
———————
Så kul att du tycker så om min blogg, En väninna sa att jag gjorde för mycket och att det tog musten ur andras intresse. Andra har kanske inte varken ekonomiska möjligheter eller energi till att göra allt detta, sa väninnan. Jag blev lite ställd och vet inte riktigt hur jag skall tackla det uttalandet. Jag känner mig inte särskilt rik och heller inte onormalt energifylld. Du gör också himla mycket, vad hade du tänkt om någon sa så till dig?
—————————
Ja du, Britt-Marie
Fortsätt du att inspirera människor och låt ingen ta din glöd i från dig! Rikedom har förresten inget med pengar att göra, och att KÄNNA sig rik är en gudagåva.
Ta hand om dig!

3 svar på ”Mina kära bloggläsare

    • Jag hoppas du blir lite förberedd inför pensioneringen också när du läser min blogg. Det tar några år innan man växer ikapp. Vår pappa är ju fortfarande bara 5 säger Tony och Thomas. Kanske har det gått i arv. Det är knivigt att förstå att livet är så kort. Nu finns det saker som är omöjliga att genomföra. Tåget gick liksom. Men det finns massor annat kvar och också samma, men på ett annat sätt/Kram från storasyster

  1. Det finns så många avundsjuka människor. Ingenting att bry sig om alls. Man har bara ett liv och det finns så mycket att göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.