Nya kappor på G

Frukost och sedan in till underbara yogan klockan 10.

Annette Westberg

Annette Westberg

När jag sitter där på yogamattan och gör rörelserna för att mjuka upp ryggraden tänker jag på min käre man som sitter hemma med ryggskott. Tänk om han hade varit med på yogan då hade han säkert inte fått ryggskott. Jag hade ryggskott emellanåt förr, men inte nu för tiden. Det måste ju vara yogan som hjälper mig att hålla ryggraden i trim. Jag minns förra gången jag hade ryggskott. Jag var i Spanien och skulle bara gå in igenom bildörren där bak. Plötsligt kom skottet. Det var inte kul alls. I stället för att åka med de andra på utflykter fick jag stanna hemma. Det går bara inte att röra sig med ryggskott. Man är livrädd för de häftiga huggen. Å vad jag gillar yogan.

Förberedelser för "dukspänning

Förberedelser för ”dukspänning på VSA

Jag tar vägen om konstföreningen på Karl Johansgatan. Redovisningskonsulten har ringt och berättat att bokföringen är klar för 2014. Jag kan komma och hämta pärmarna när det passar. Och det passade idag efter yogan. Det är alltid lika inspirerande att komma till VSA. Det målas och folket som är där är alltid i full gång. När jag sytt färdigt mina kappor och haft mannekänguppvisningen i Strömstad den 21 mars, då skall jag börja måla på VSA. Jag hade ju börjat måla på ett nytt sätt innan jag var tvungen att ta paus för att sy några kappor till. Jag hade ju sålt några och därför var jag tvungen att komplettera.

Nyss påbörjad kappa

Nyss påbörjad kappa

Det är alltid lika spännande att se vart det tar vägen. Jag pusslar, sätter till nya bitar, provar på nytt med en annan färg, ett annat mönster. Det är ett fasligt pusslande. Jag håller på med den tredje och nästsista kappan. Sedan skall jag inte sy fler kappor. Det projektet får bli avslutat. Nu längtar jag efter att måla.

Så ser den nya kappan ut bak

Så ser den nya kappan ut bak

Jag hoppas jag får sålt alla kapporna i Strömstad. Jag tänkte försöka locka med 10 % rabatt. Vi får hoppas att det är många nytänkare som kommer till Spahotellet. Blir det många som gillar svarta eller enfärgade kappor så är det kört. Då blir det många kappor som jag får bära framöver. Eller ja, det blir ju fler utställningar förstås. Jag får väl inte ge upp så snabbt – men det vore kul att få göra annat nu känner jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.