Utställningen fortsätter till den 12 dec

Vernissagen lever ännu kvar i mig. Det var bland det roligaste jag gjort. Det var helt fantastiskt så många som tog sig tid att komma och titta och lyssna, Och blommor och presenter fick jag i massor, tack.

Tusen tack för all uppvaktning under vernissagen

Tusen tack för all uppvaktning under vernissagen

Nu börjar jag att få tillbaka orken och lusten. Det blev mycket både veckan före och efter. Min träning får stryka på foten och det känns. Spasticiteten på nätterna ökar, så crosstrainern blir mera använd på nätterna än på dagen. Men det är det värt. Jag njuter fortfarande av alla människors uppskattande beröm över det jag gör. Jag vill alldeles särskilt tacka Natalia för hennes underbara support och hjälp med utställningen på VSA. Hennes bestämda åsikter om hur målningarna skulle hängas för att komma till sin rätt och hur smyckena skulle skyltas för att synas bäst, är helt fantastiskt att få ta del av. Hon är värd sin vikt i guld.

Natalia Vakarchuk, ansvarig för VSA´s utställningar

Natalia Vakarchuk, ansvarig för VSA´s utställningar

Och Göran som grejade alla inramningar av dukmålningarna. Enkelt och rationellt, precis så lagom som jag gillar. De kan lätt bytas ut mot ramar som kanske passar bättre in i det egna vardagsrummet. Jag hoppas att ni som köpt målningar grejar det så, som bäst passar er.

Naturligtvis var Göran med och spikade också, mitt stora stöd i livet

Naturligtvis var Göran med och spikade också, mitt stora stöd i livet

Utställningen pågår fortfarande, fram till den  12 december. Har ni möjlighet att ta vägen förbi VSA på Karl Johansgatan 22A, bredvid Musikens Hus, så är ni hjärtligt välkomna mellan klockan 11 och 16 på måndagar, tisdagar och torsdagar och mellan 13 till 16 på onsdagar.
Jag kommer att lägga ut en kortfilm snart som visar lite mera av mina målningar. Det är fantastiskt kul att flera har hört av sig om detta, tack

Snurran, en av mina silversmycken på utställningen

Snurran, en av mina silversmycken på utställningen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.