Vardagsrutinerna rullar på

Nu är vi framme i vecka 5 på det nya året och jag känner verkligen att jag börjar få snurr på rutinerna. Almanackans alla vardagar har fyllts med träning fram till och med mars. I april slutar Qigong och Redcord-träningen, men vattengympan och Feldenkreissen har jag kvar fram till sommaren. Jag skall fylla på med träning de andra tre dagarna också sedan. Kanske blir det yoga eller vanligt gym. Vi får se. Men jag har ju mitt silversmide och målningskursen. De slutar inte förrän i maj och sedan får jag köra mitt eget race här hemma. Det går ju det också, men jag får mer energi när jag är med i en grupp. Det sociala är ju också viktigt.

Och så har jag teaterträningen som börjar i slutet av februari. Jag har på egen begäran fått en pytteliten roll. Jag ville satsa på träningen och silver och målning nu i vår. Men det fyller ändå lite tid varje vecka och det är kul. Det är en helt annan värld. Den 22 mars har vi sista repetitionen före genrepet och då bjuder vi in våra vänner. Det är mest för att vi skall se om det håller inför genrepet den 23 februari och premiären den 24 februari. Den pågår ända fram t.o.m april och jag deltar på onsdagarna. Marie som syns här nedan är en av de två huvudrollsinnehavarna i föreställningen Bländade av Hans Sjöberg.

Marie Anthony ur föreställningen "Skuggor" 2010

Marie Anthony ur föreställningen "Skuggor" 2010

Idag har jag varit på min första vattengympa på fredagar. Jag saknade mina gamla gympavänner. De märkte när jag inte kom och vi hade alltid mycket att prata om. Men jag orkade inte med dessa bilköer på torsdagsmorgnarna. Det här blir säkert lika trevligt med tiden.

2 svar på ”Vardagsrutinerna rullar på

    • Ja, hon kommer nog att bli häftig i den kommande uppsättningen också, fast på ett annat sätt. Jag hoppas vi ses där. Jag kommer att stå i kassan och delta med min miniroll på onsdagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.