VSA – Very Special Arts

Fredagen försvann lika snabbt som alla andra dagar. Det är inte klokt så snabbt dagarna springer iväg när man har det trivsamt i livet. Under förmiddagen betalade jag lite räkningar och fixade en förtida återbetalning av skatten för en av mina bokföringskunder. Att såsom smyckekonstnär ligga ute med över 20.000 till skatteverkat är ingen enkel match. Alla vet att konstnärer inte har det så fett.

Sedan bar det väg in till VSA. Jag vill gärna presentera VSA för alla er som inte känner till konstkonstföreningen där jag är medlemscenljusvsa
scenljusvsa

Kultur för alla – av alla
Svenska Very Special Arts – VSA är en kulturorganisation som vill stödja, inspirera och skapa möjligheter för konstutövare med funktionshinder.

Professionella, amatörer eller andra med intresse för kultur och skapande verksamheter är välkomna som medlemmar.
VSA anordnar bl a konstutställningar, dans-, musik- och lyrikframträdanden, arrangerar kurser samt förmedlar kulturuppdrag.

En styrelse finns för hela landet och arbetsgrupper kan utses inför planerade aktiviteter på olika platser i Sverige.
I Göteborg finns kansli och en ateljé som kan användas av VSA:s medlemmar.

VSA Sverige Galleri / Ateljé:, Karl Johansgatan 22 A, 414 59 Göteborg
Telefon 031-12 55 75   epost: atelje@vsa-sweden.org

Pg 37 38 32-5

Det är på VSA jag skall ha min konstutställning och jag vill diskutera med Natalia om hur affischen skall se ut. Jag vill också veta när jag skall lämna in mina målningar och hur de skall hängas, vilka ramar som passar bäst, om lås på glasskåpet där silversmyckena skall visas och vad som är lämpligt att bjuda på. Det är mycket att tänka på och det är skönt att Natalia och Jonny vet hur det skall vara. Affischförslaget kommer från Natalia på tisdag. Det skall bli jättespännande att se hur den kommer att se ut. Jag hoppas ni också tycker det. Jag lägger ut den här och på facebook så snart jag fått den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.