Segt att sparka igång efter semestern

I två dagar har jag varit hemma nu efter resan. Det är segt att komma igång känner jag. Inget alls blir gjort. Lusten vill liksom inte infinna sig. Det är alldeles stålgrått ute idag. Små, små flingor faller till marken. Jag tittar ut genom fönstret och ser att de gående har uppfällda huvor på sina jackor.

vitt puder ute

vitt puder ute

Själv sitter jag fortfarande med morgonrocken på trots att klockan blivit drygt elva. Jag har inte skrivit in något arbetsschema i min almanacka. Då blir det så här. Antagligen är jag lat i botten. Därför måste jag ha ett ramverk att hålla mig till. En riktig plan med en blandning av arbete och roliga fritidsaktiviteter. Det är då humöret klarar att hålla mig igång.

Innan jag började skriva på i bloggen laddade jag ner fotona i min mobil. Som jag skrev i samband med julfirandet så skulle jag återkomma med en bild på vår jultomte. Den kommer här:

Jultomten 2013

Jultomten 2013: Theo 7 år

Ja nu får jag nog ta mig i kragen och knalla in i duschen. Men jag lovar, det är jättesegt. Klockan 14 skall jag till konstföreningen VSA och sedan skall jag till rehab i Majorna för genomgång med Sara, min sjukgymnast. Hon skall kolla om något hänt sedan jag började att träna hos henne. Tyvärr har jag ju inte tränat nu på tre veckor, så resultatet kan inte bli särskilt bra. Vi får se vad hon säger

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.