Pysseldag

Jösses vad veckan går fort, redan fredag. Min telefon har ramlat i stengolvet och behöver en pinkod för att funka. Nu lever jag helt tidlös. Jag sover när jag blir trött och vaknar när ljuset lyser in genom fönstret. Jag blev jättetrött efter dagsutflykten igår och sov över middagen. Redan vid 6-tiden vaknade jag utsövd och satte på tv-n för att kolla tiden. Vid 8 knackade Lotta och Kerstin på dörren för att kolla om jag levde. Visst är det härligt med kompisar som har koll. Jag berättade att jag var tidlös men att jag var på G till frukosten.

Brasan i fjällstugan

Framför brasan i fjällstugan

Idag var ett besök på Ricklundsgården inplanerad. Där hålls föredrag om en gammal konstnärsgård. Det är intressant, men eftersom jag varit där tidigare, (jag var i Saxnäs även 2010) och dessutom i onsdags så hoppade jag över det idag. Jag måste berätta att jag var där i onsdags på poesiafton med bygdens folk. Vi lyssnade till dikter av vår store nobelpristagare. Det var jättemysigt.

Eget tillverkat Renhorn med renhornshjärta
Eget tillverkat Renhorn med renhornshjärta

Och vet ni vad vi mer fick göra idag. Jo en pysseldag var inplanerad. Visst blev det fint mitt hjärta av renhorn. Renhornet har jag bara gjort hål i och tänker hänga upp på väggen därhemma. Det skall jag ha att hänga mina silverhängen på. Fint vá………

Men dagen är inte slut än. Efter middagen skall vi samlas klockan 7. Sedan bär det iväg ut på kvällstur men det berättar jag mera om……..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.